Könnycsepp Temetkezési Kft.
6100 Kiskunfélegyháza Czuczor u. 58.
temetkezés
Petőfi Mezőgazdasági Kft
6311 Öregcsertő, Vén József utca 10.
MEZŐGAZDASÁGI NÖVÉNYTERMESZTÉS, gabonafélék (kivéve:rizs), hüvelyes növények, olajos magvak termesztése.
Véndió Étterem
6500 Baja Március 15. sétány 1.
Étterem, Vendéglő, Vendéglátás Rendezvények lebonyolítása Heti menü Kézműves sörök
Jano – Ker Tésztagyártó és Forgalmazó Bt.
6521 Vaskút, Petőfi Sándor u. 99.
Halászlé tészta, csiperke tészta, körettészta, levestészta, orsótészta, szarvacska, csőtészta, cérnametélt, eperlevél, tésztagyártás.
T és K Filmnyomó Műhely
6400 Kiskunhalas, Tárogató u. 18
Vállalkozásunk a filmnyomó iparban 1986 óta működik. A kezdetektől fogva a textilnyomás volt a fő profilunk és még most is ez teszi ki munkánk 80%-át, de ma már mindenre szitázunk, amelynek felülete ezt lehetővé teszi! A márkázott sportruházat gyártásban a kilencvenes évek elejétől folyamatosan részt veszünk! Széles körű kapcsolatainknak köszönhetően, jó néhány külföldi cégnek is dolgoztunk és dolgozunk a mai napig! Sok éves tapasztalatunk és kifinomult technikáink segítségével szinte mindenre szitázunk, de esetleg amire még nem...nos, mi minden új dolog felé nyitottak vagyunk a filmnyomásban!
Leitert Kft.
6326 Harta, Béke u 2/c.
Fémmegmunkálás, lakatos munkák, mezőgazdasági gépalkatrész gyártása.
Sz-N Trade Kft.
6400 Kiskunhalas, Szénás u. 15
Az SZ-N Trade Kft. 1999-ben alakult, korszerű műanyag termékek gyártására és kereskedelmére. Termékeink megtalálhatóak az élet majdnem minden területén. Fő felhasználóink közé tartozik a kozmetikai ipar, gyógyszeripar, háztartási-vegyipar és az élelmiszeripar. Garanciazárral ellátott vagy menetes dobozokat, flakonokat, műanyag kannákat készítünk 2000 ml űrtartalomig.