Szabó Lajosné Tüzelő és Építőanyag Kereskedés
6066 Tiszaalpár, Újmajor 15/A.
Építőanyag és szaniteráru kiskereskedelem, Tüzelőanyag-kiskereskedelem.
Sükösdi Polgármesteri Hivatal
6346 Sükösd Dózsa György út 201.
Sükösd nagyközség az Alföld települése. Bács-Kiskun megye déli részén, Baja városától 13 km-re északra, a Dunától 5 km-re keletre, a Kecel-Bajai hátságon helyezkedik el. A nagyközség ősi központja a jelenlegi falutól 4 km-re nyugatra, a Duna mellett, az Ósükösd dűlőben volt. Sükösdre érve tágas, virágos utcák képe fogadja az ideérkezőt. A falu központja a Polgármesteri Hivatal köré csoportosul. Mellette a Művelődési Ház több közösség számára biztosít kikapcsolódási lehetőséget, hiszen itt talált otthont magának a 39 éve működő hatszoros Aranypáva díjas Népdalkör, a Nyugdíjas klub, a Polgár és Vagyonvédelmi Egyesület a Kertbarátkör, a Gazdakör, a Baba-Mama klub, a Helytörténeti egyesület és az utóbbi hónapokban egyre több falubelit vonzó néptáncoktatás, valamint a Rock klub.
Lakatos Könyvelő és Adótanácsadó Kft.
6120 Kiskunmajsa, Kővágó utca 5-7
A jó könyvelő a vállalkozás alappillére, mely segíti partnerei munkáját, rávilágít a gazdálkodásban rejlő lehetőségekre, valamint biztosítja a tulajdonosi elvárásoknak és az állami szabályozásnak megfelelő gazdasági környezetet. Ilyen feladatok a szabályoknak megfelelő könyvelés, a beszámoló készítés, a törvényeknek megfelelő adózás. Éppen ezért arra szeretnék törekedni, hogy partnereimnek ne csupán a könyvelője legyek, hanem mindenben megbízóim érdekeit képviseljem, hogy ezzel is hozzájáruljak a vállalkozások üzleti sikereihez. Ezt a célt pontos, precíz, felelősségteljes munkával kívánom elérni. Adótanácsadóként segítek megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, amelyek alapján szabályosan, de minden adott lehetőséget kihasználva készülhet el a könyvelés ennek keretében vállalom egyéni és társas vállalkozók teljes körű könyvelését bérszámfejtéssel, adóhatóság előtti képviseletét, valamint az év végi adóbevallások és beszámolók elkészítését. A jövőbeni sikeres együttműködésünk reményében, készséggel állok rendelkezésére!
Petőfi Mezőgazdasági Kft
6311 Öregcsertő, Vén József utca 10.
MEZŐGAZDASÁGI NÖVÉNYTERMESZTÉS, gabonafélék (kivéve:rizs), hüvelyes növények, olajos magvak termesztése.
Magellán Kiss-vendéglő
6449 Mélykút, Rákóczi F. u. 48/a
A családias hangulatú kisvendéglőnk 1997-óta működik. A vendéglátás a vérünkben van, hiszen a tulajdonos évtizedek alatt szerzett tapasztalatát fekteti be annak érdekében, hogy a Vendégek jól érezzék magukat, és jóllakottan, jóérzésekkel, megelégedve távozzanak úgy, hogy tudják: ebbe kisvendéglőbe mindenképpen visszajönnek. Házias ízekkel bíró ételeink között a levesek, frissensültek, grill ételek, halak, vegetáriánus ételek, olasz tészták, pizzák, desszertek egyaránt megtalálhatóak. Minden nap menüvel is állunk kedves Vendégeink rendelkezésére. Ételeinket kiváló, mindenkoron friss alapanyagokból készítjük! Vállaljuk hidegtálak elkészítését.
Signum Alfa Sped Kft
6070 Izsák-Kisizsák, Vadvirág u. 115.
A Signum Alfa Sped Kft.-t fuvarozással és fuvarszervezéssel foglalkozó szakemberek alapították 2006-ban. Társaságunk fő tevékenysége a közúti áruszállítás, fuvarközvetítés és földmunkavégzés. Saját gépparkunkkal, képzett alkalmazottainkkal és alvállalkozóinkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Megbízásainkat minden esetben határidőn belül, az elvárható legmagasabb színvonalon teljesítjük. Cégünk vezetőinek és munkatársainak legfőbb célja partnereink elégedettsége. Ennek érdekében vállalkozásunkat a változó piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük. Tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük.
Hajós-Works Szárazépítő Vállalkozás
6344 Hajós, Kossuth L. utca 14
Gipszkarton szerkezet építése , javítása , tetőtér beépítés , kazettás és normál álmennyezet készítése , gardrobe beépített szekrény építése Hőszigetelés és hangszigetelés Laminált parketta lerakás.