Lakatos Könyvelő és Adótanácsadó Kft.
6120 Kiskunmajsa, Kővágó utca 5-7
A jó könyvelő a vállalkozás alappillére, mely segíti partnerei munkáját, rávilágít a gazdálkodásban rejlő lehetőségekre, valamint biztosítja a tulajdonosi elvárásoknak és az állami szabályozásnak megfelelő gazdasági környezetet. Ilyen feladatok a szabályoknak megfelelő könyvelés, a beszámoló készítés, a törvényeknek megfelelő adózás. Éppen ezért arra szeretnék törekedni, hogy partnereimnek ne csupán a könyvelője legyek, hanem mindenben megbízóim érdekeit képviseljem, hogy ezzel is hozzájáruljak a vállalkozások üzleti sikereihez. Ezt a célt pontos, precíz, felelősségteljes munkával kívánom elérni. Adótanácsadóként segítek megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, amelyek alapján szabályosan, de minden adott lehetőséget kihasználva készülhet el a könyvelés ennek keretében vállalom egyéni és társas vállalkozók teljes körű könyvelését bérszámfejtéssel, adóhatóság előtti képviseletét, valamint az év végi adóbevallások és beszámolók elkészítését. A jövőbeni sikeres együttműködésünk reményében, készséggel állok rendelkezésére!
Dunapataji Sporthorgász Egyesület
6328 Dunapataj, Kalocsai út 47
A Szelidi-tó Bács-Kiskun megyében,Kalocsától 20, Dunapatajtól 4 km-re helyezkedik el, megközelíteni az 51. sz. főútról lehet. A tó morotva jellegű, az utolsó jégkorszakban jött létre.A Duna a folyamszabályozás előtti időkben magasabb vízállásnál összeköttetésben volt a tóval. Területe 75 ha,tavaszi magas vízállásnál ez kiegészül kb.15 ha nádassal.Hossza 5 km, átlagos szélessége 100-150m.A meder akadómentes, enyhén iszapos.A nádfalak előtt 10-20 m-es kemény padka található.A meder 3-4m átlagmélységű, de vannak 5-6 méteres gödrök is. A Szelidi-tó több funkciós víz: a horgászat mellett egyedülálló jódos-sziksós vízösszetételének köszönhetően fürdésre is kiválóan alkalmas, gyógyító hatású.A tó körüli terület kb. 20 %-a beépített üdülőterület.Itt található több strand,panzió, vendéglátó egység, élelmiszerbolt.A tópart többi része náddal borított, helyenként erdős rész.Horgászhelyek a tó minden részén találhatóak, de akik csendre, pihenésre vágynak, azoknak az üdülőövezeten kívüli részeket érdemes felkeresniük. Rekordfogások a tavon: 27 kg-os ponty,25 kg-os amur, 72 kg-os harcsa, 18 kg-os csuka, 11 kg-os süllő. A halászati jog haszonbérlője a Dunapataji Sporthorgász Egyesület,aki évente 250-300 mázsa 3 nyaras pontyot,15-25 mázsa 5-15 kg-os pontyot, 5-10 mázsa csukát, süllőt telepít a tóba. Március 1-jétől október 30-ig 0 órától 24 óráig lehet horgászni, november 1. és február 28. között pedig 06 órától 18 óráig. Telepítéskor, illetve a Shimano kupa pontyfogó verseny ideje alatt a vezetőség horgászati tilalmat szokott elrendelni a tavon néhány napra.
Szabó Lajosné Tüzelő és Építőanyag Kereskedés
6066 Tiszaalpár, Újmajor 15/A.
Építőanyag és szaniteráru kiskereskedelem, Tüzelőanyag-kiskereskedelem.
Szlávik Gyula e.c.
6440 Jánoshalma Akácfa u.2.
Minden ami nyílászárókkal kapcsolatos. Szúnyogháló, redőny, roló, árnyékolástechnika. Ezenkívül foglalkozunk csarnoképítéssel, lemezeléssel,csarnokszereléssel, lemezeléssel.
Könnycsepp Temetkezési Kft.
6100 Kiskunfélegyháza Czuczor u. 58.
temetkezés
Méhész és Társai Bt.
6000 Kecskemét, Mezei u. 14.
Danubiusbeton Bácska Kft.
6500 Baja, Szegedi út 121.
DANUBIUSBETON BÁCSKA Kft. a minőség garanciája. A Danubiusbeton Bácska Építőipari és Szolgáltató Kft. transzportbeton gyártásra, betonszállításra és betonpumpálásra szakosodott. Vállalkozásunk 1998 óta működik Baja, Kiskunhalas és Kalocsa térségében.