Díszítőfestés Kft.
6230 Soltvadkert, Hajnal u. 19.
Parafa lerakása, festés-mázolás, díszítőfestés, mázolás, szigetelés
Lakatos Könyvelő és Adótanácsadó Kft.
6120 Kiskunmajsa, Kővágó utca 5-7
A jó könyvelő a vállalkozás alappillére, mely segíti partnerei munkáját, rávilágít a gazdálkodásban rejlő lehetőségekre, valamint biztosítja a tulajdonosi elvárásoknak és az állami szabályozásnak megfelelő gazdasági környezetet. Ilyen feladatok a szabályoknak megfelelő könyvelés, a beszámoló készítés, a törvényeknek megfelelő adózás. Éppen ezért arra szeretnék törekedni, hogy partnereimnek ne csupán a könyvelője legyek, hanem mindenben megbízóim érdekeit képviseljem, hogy ezzel is hozzájáruljak a vállalkozások üzleti sikereihez. Ezt a célt pontos, precíz, felelősségteljes munkával kívánom elérni. Adótanácsadóként segítek megtalálni azokat az adózási lehetőségeket, amelyek alapján szabályosan, de minden adott lehetőséget kihasználva készülhet el a könyvelés ennek keretében vállalom egyéni és társas vállalkozók teljes körű könyvelését bérszámfejtéssel, adóhatóság előtti képviseletét, valamint az év végi adóbevallások és beszámolók elkészítését. A jövőbeni sikeres együttműködésünk reményében, készséggel állok rendelkezésére!
Mizse Motel
6050 Lajosmizse, Mizse tanya 158/A
A Mizse Motel az M5-ös autópálya lajosmizsei pihenőjénél Budapesttől, alig 30 perces autóútra, Kecskeméttől 18 km-re fekszik. Ideális pihenőhelyként szolgál az országon áthaladó tranzitforgalom utasai, valamint a pihenésre vágyó családok, és üzletemberek számára is. Vendégeinknek kellemes hangulatú, modern, praktikusan berendezett szobáink, és apartmanjaink biztosítanak kényelmet. A vendégek gasztronómiai kényeztetéséről, a magyar, és a nemzetközi konyha ínyencségeit felvonultató Mizse Motel Étterem, napi 24 órás nyitvatartással gondoskodik. A motel, és az étterem egész területén az internethasználat ingyenes. Szép kártya, Erzsébet utalvány, Széchenyi pihenőkártya, és egyéb étkezési utalványok elfogadó helyeként működünk.
DZSEN-MIL KFT.
6100 Kiskunfélegyháza, Molnár Béla utca 2.
Cégünket Oroszországban alapítottuk, amely a megalakulása óta a minőség-orientált, és jövőbemutató teljesítményeivel ért el sikereket ezen a túlzsúfolt piacon. Vezetői a modern kor technológiája iránt elkötelezett fiatal értelmiségiek, akik céltudatossággal, és hosszú távra tervezik a jövőt. Ahhoz a nemzedékhez tartoznunk, akik a mindig ható és fontos múlt tisztelete mellett tudjuk, a jövő felé kell, hogy forduljunk. Csakis határozott elképzelések mentén haladni folyton előre, felfedezni és megismerni a titkokat, elérni a lehetetlennek gondolt célokat is. A magyar tapasztalatok az építőipar területén messzemenőkig változatosak, kevesen ismerhetnek olyat, aki nem futott bele vitákkal és hibákkal terhes lakásfelújításba, építkezésbe. Vagy ki nem találkozott még olyan, magát mesterembernek nevezettel, aki többet ártott, mint amennyit nehezen és keservesen megkeresett vele. A szóvicceket és tréfát félretéve a valódi és szomorú helyzet tényleg az, hogy kontárok százai, egy biztosabbnak hitt megélhetés reményében építkezést sosem látott hadai uralják a szférát. Ennek terheit mindannyian nyögjük. Fogyasztóink bizalmatlanok, a hiteleiből gazdálkodó magyar társadalom fizetési morálja hektikus.
TUSKÓ-APRÍTÓ BT.
6100 Kiskunfélegyháza, X. kerület 26/a
Fűrészárugyártás, Mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme
Könnycsepp Temetkezési Kft.
6100 Kiskunfélegyháza Czuczor u. 58.
temetkezés
Noszi-Trade Kft.
6500 Baja, hrsz. 0389/71.
- Ingatlan - ingatlannal kapcsolatos szolgáltatások - ingatlanforgalmazás - építőipar