Drávafok Község Önkormányzata
7967 Drávafok Fő u. l.
Az önkormányzat tóle telhetően megtesz mindent, hogy a meglévók az utókor számára is fennmaradjanak. Rendeletében helyi védelem alá helyezte ezen lakóházakat, s eredeti állapotában történő felújításához anyagi forrást is biztosít helyi alapból, illetve megyei pályázat során. Harmadik éve van szervezett kommunális szemétgyűjtés és szállítás, de sajnos a szennyvízcsatorna még hiányzik a faluban. A gázvezeték sem érte még el a községet, sajnos erről csak ábrándozhatunk. Van viszont kábeltelevíziós hálózat, melybe a lakások 70 %-a bekapcsolódott.
Aqua Büro Kft.
7626 Pécs, Rákóczi út 71/a
könyvelés, számviteli tevékenység, adószakértői tevékenység
Várad Község Önkormányzata
7973 Várad, Fő utca 3
Csökli Zoltán
7900 Szigetvár Széchenyi u 123
Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
Geo-Stat Kft.
7634 Pécs Ürögi fasor 28
Cégünk a geotechnika és a mélyépítési tervezések területén tevékenykedik. építőipari tervezés geotechnikai tervezés talajmechanikai szakvéleményezés környezetvédelmi vizsgálatok környezetvédelmi szakvélemény közműépítés és -tervezés mélyépítési tervezés statikai tervezés
Szám-Ép Plusz Kft.
7632 Pécs, Sarolta u 9. 1. em. 5.
27 éves szakmai tapasztalattal rendelkező irodánk várja leendő ügyfelei jelentkezését Pécs és vonzáskörzetéből. Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállaljuk egyéni vállalkozók, Kkt-k, Bt-k, Kft-k, lakásszövetkezetek, társasházak részére.
Fülöp és Társa Kft.
7300 Komló Kossuth Lajos u. 85.
gumiabroncs, motorolajok, kenőanyagok, autóalkatrész, csapágybolt baranya, ékszíjak, csapágybolt,