Drávafok Község Önkormányzata
7967 Drávafok Fő u. l.
Az önkormányzat tóle telhetően megtesz mindent, hogy a meglévók az utókor számára is fennmaradjanak. Rendeletében helyi védelem alá helyezte ezen lakóházakat, s eredeti állapotában történő felújításához anyagi forrást is biztosít helyi alapból, illetve megyei pályázat során. Harmadik éve van szervezett kommunális szemétgyűjtés és szállítás, de sajnos a szennyvízcsatorna még hiányzik a faluban. A gázvezeték sem érte még el a községet, sajnos erről csak ábrándozhatunk. Van viszont kábeltelevíziós hálózat, melybe a lakások 70 %-a bekapcsolódott.
Purtech Kft.
7700 Mohács, Középmező utca 8.
Cégünk alapvetően mezőgazdasági épületek, állattartó ólak, ipari csarnokok külső és belső hő és vízszigetelésével foglalkozik. A technológia alkalmas sík-, hullámpala illetve trapézlemeztetők kültéri, beltéri hő és vízszigetelésére.
Kökönyös Patika - Komló.
7300 Komló, Petőfi tér 2
Gyógyszertárunkban gyógyszerek, gyógyhatású készítmények széles választékával várjuk. Nyitva tartási idő.: H-P.: 7:30-15:30h-ig 5 hetenként egy hétig ügyelet
Szigetvár Kórház
7900 Szigetvár, Szent István ltp. 7.
A Szigetvár Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Szigetvári Városi Kórház aktív és krónikus fekvőbeteg ellátást és járóbeteg ellátást nyújt betegei részére. További információért kérjük keresse fel weboldalunkat.
Erb és Társa Kft.
7751 Szederkény, Ságvári u. 9/A
Vízszintes falszigetelés, falvágás, acéllemez-besajtolás, magasnyomású injektálás.
Csökli Zoltán
7900 Szigetvár Széchenyi u 123
Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás
Elektromos és Távközlési Kft.
7627 Pécs, Avar u 56
Mérnöki tevékenység, villamos hálózat tervezése és kivitelezése.