Lukács Oktatási Központ
1121 Budapest, Denevér köz 2.
A grafológiai oktatást az OKJ-s szakvizsgákra való felkészítés jegyében szervezzük. Módszerspecifikus szakképzéseket indítunk végzett grafológusok számára. Intézményünk valamennyi munkatársa felsőfokú végzettségű okleveles grafológus, szakmai tanácsadónk igazságügyi grafológus szakértő, tevékenységünket pszichológus munkatársak segítik. Célunk, hogy minőségi munkánkkal a grafológia élvonalában tevékenykedve bizonyítsuk, hogy a grafológiának helye és egyre nagyobb szerepe van mai modern társadalmunkban és az üzleti élet számos területén.
Dr. Iván Miklós Bt.
1064 Budapest, Szondi u. 49.
Általános járóbeteg-ellátás. Egészségügyi szolgáltatás.
Vasalat Centrum Kft.
1042 Budapest, Árpád út 13.
A Vasalat Centrum Kft. 1994-ben alakult 100%-os magyar tulajdonnal. A cég tulajdonos ügyvezetőjének Patkoló Ferencnek vágya az emberközpontú, korrekt kereskedés megvalósítása a kemény versenyhelyzet közepette is. Mindezt elérni minőségi termékek forgalmazásával. A cég jelenlegi működését is ez a hitvallás itatja át.
Build & Job Építőipari Kft.
1027 Budapest Ganz u. 5.
Építőipari szolgáltatás
Terzena Kft
1172 Budapest, Cinkotai út 32
Fő tevékenységünk a hulladékpapír-nagykereskedelem , így a nyomdákban, a különféle ipari, kereskedelmi vállalkozásoknál keletkező valamint az iskolák, óvodák által begyűjtött papírhulladékot megvásárolva, a telephelyünkön (1172. Budapest, Cinkotai út 32) válogatás és bálázás után újrahasznosításra átadjuk a papírgyáraknak. A Terzena Kft. igény szerint Európa számos gyárába/gyáregységeibe szállít, jó kapcsolatainak és a gyárak által elvárt folyamatos anyagáram biztosításának köszönhetően magas áron tudja értékesíteni a begyűjtött vagy kereskedelmi tevékenység kereteiben felvásárolt hulladékot. A Terzena Kft. magas szintű szállítmányozási kapcsolatait kihasználva, a legjobb partnerekkel végzi a szállítást a szerződött magyarországi és európai gyárakba.
Du-Pi Audit Consulting Kft.
1046 Budapest, Sporttelep utca 11.
bérszámfejtés, könyvelés, tb ügyintézés
DETANT Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
1161 Budapest János utca 152.
A „DETANT” Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1989 novemberében alakult meg. A megalakulás óta tevékenységünkben igen fontos szerepet játszott a rendezvények, nemzetközi konferenciák hang- és szinkrontolmács-technikai kiszolgálása. Megbízható és fegyelmezett munkánknak köszönhetően az elmúlt évek alatt ezres nagyságrendben végeztük a technikai kiszolgálást, s megrendelőinktől, valamint a rendezvények résztvevőitől pozitív visszajelzéseket kaptunk. Cégünk 1995-től felvette tevékenységi körébe az állandó telepítésű rendszerek tervezését és kivitelezését, így a teljes gyengeáramú paletta tervezési és kivitelezési munkáiban nagy gyakorlatunk van. 2006-ban tulajdonosváltás történt. Ebből adódóan a rendelkezésre álló eszközpark mennyiségileg és minőségileg fejlődött. Bővült a szolgáltatások lehetősége (audio-, video- és számítástechnikai területen), a hozzáadódott kapcsolatokból adódóan tetszőleges méretű és technikai tartalmú rendezvények kiszolgálására lettünk képesek. Telephelyünk megváltozott, a Róbert Károly körútról a XVI. kerületbe elköltöztünk.