LINDA Függönyszalon
1039 Budapest Madzsar József u. 4.
Budapest III. kerületében, Békásmegyeren talál meg bennünket a Madzsar József utcában, fent a töltésen a butiksoron, a masszázsszalon mellett. Itt van a varrodánk és textilanyag raktárunk is. Vállaljuk bármely lakástextil méret utáni megvarrását, vagy akár szabásminta készítését is. Székszoknyákat, fotel és kanapé takarókat is készítünk a bútor megtekintése és leméretezése után. A függönyöket, asztalterítőket, ágytakarókat a nálunk vásárolt anyagból soron kívül elkészítjük. Ruhajavítás, foltozás akár meg is várható, vagy nagyobb munkáknál másnapra elvállaljuk. Átalakítások: felhajtás, beszűkítés, zip-zár bevarrás, béléscsere…Lakberendezéssel is foglalkozunk. Az évek alatt egyre több megrendelésünk lett. Immár három lakberendezővel dolgozunk. A lakások, házak mellett, praktikus minigarzonok és luxusvillák kivitelezését is elvállaltuk.
Németh & Németh Bt
1119 Budapest, Andor u. 25/b.
A vállalkozás 1972-ben alakult. 1992 óta társasági formában működik. Építőipari szolgáltatásunk teljes körű, anyagbeszerzéssel vállaljuk családi házak kulcsrakész építését, épületek átalakítását, tetőterek beépítését, szerkezetkész házak építését, belsőépítészeti kialakításokat. Társaságunk tevékenységi köre kiterjed a a közművek kiépítésére, és az engedélyek beszerzésére, jóváhagyatására. Az elmúlt évek eredményessége lehetővé tette társaságunk növekedését, és a szolgáltatási kör folyamatos bővítését, mellyel Megrendelőinknek tesszük könnyebbé a kivitelezéssel kapcsolatos ügyek intézését. Vállaljuk továbbá épületek, irodák, üzletek karbantartási munkáit fix havidíjas szerződés keretében, egyedi igények figyelembevételével. ( üzletházakban kedvezményesen). Felkészülten oldjuk meg a nappal üzemelő létesítményekben szükségessé vált munkálatok éjszakai kivitelezését és az ezzel kapcsolatos engedélyek beszerzését. Előkészítőink a "Viking" rendszerrel készítenek költségvetést tervező, kivitelező cégek és magánszemélyek részére. Kérem keressen bennünket elérhetőségeinken
Stabil-Véd Security Kft.
1151 Budapest, Batthyány út 41/3
Társaságunk teljes egészében magyar tulajdonú, vezetői több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Megalakulásunk fő célja, amely hűen tükrözi cégfilozófiánkat, hogy igazodva ügyfeleink igényeihez, komplex, mindent lefedő szolgáltatáscsomagot ajánljunk a lehető leggazdaságosabb és legmegfelelőbb megoldásokkal.
Adria Bt
1147 Budapest, Gvadányi út 87.
Teljes körű szervizmunka, vizsgáztatás, biztosítási ügyintézés. Autókarosszéria javítás, autókozmetika
Liget Állateledel
1172 Budapest, Ferihegyi út 32.
Célunk, hogy a kisállattartás minden területén – a kutyák tartásán át a tengerimalacokig, a macskák tartásán át a díszhalakig vagy a különféle hüllők tartásán át a papagájokig –, a nélkülözhetetlen minőségi felszereléseket, egyéb termékeket és tápokat elérhetővé tegyük mindenki számára a XVII. kerület és a környező települések bármely pontján.
Corvina Patika
1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/b
gyógyszertár, gyógyszer, gyógyszerellátás, gyógyhatású készítmény, gyógyászati segédeszköz, gyógynövény, homeopátiás készítmény, babaápolási cikk, kozmetikum, patika
Deák Rita - Mozgásterápia.
1027 Budapest, Csalogány utca 41. 3. em. 1.
Professzionális Gyógytorna szolgáltatás személyre szólóan.A manuál terápia az ízületek csökkent, vagy megnövekedett mozgékonysága és ebből származó reverzibilis (visszafordítható) károsodások diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik. A manuál terápia nem csontkovácsolás, vagy csontrakás. Megalapozott, speciális technikák állnak a terapeuta rendelkezésére, melyet nagyon részletes, minden ízületre kiterjedő vizsgálat előz meg. Majd ezt követi az ízületi károsodás kezelése speciális fogások és technikák segítségével, melyek kizárják a kezelni nem kívánt, egészséges szegmenteket. A kezelést követően oldódik a mozgáskorlátozottság az érintett szakaszon, csökken a fájdalom, az izommerevség, javul a közérzet. Ám a korrigált helyzet megtartása, és az elért kedvező állapot megőrzése a gyógytorna további feladata. Rendelési idő: előzetes telefonos bejelentkezés alapján.