Lővér Vendéglő
2800 Tatabánya Szőlődomb út 144
A vendéglőt családi vállalkozásunk keretében üzemeltetjük, melyet több évtizedes vendéglátói tapasztalatra építettünk. Étlapunk a hagyományos klasszikus magyar ízeket ötvözi. Reméljük, minden kedves vendégünk megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, de ha mégsem, előre leadott egyedi ételrendelésüket is elkészítjük Önök számára. 80-100 fős teljesen elszeparált és külön bejárattal rendelkező konferencia termünk lehetőséget nyújt tárgyalások, továbbképzések illetve egyéb zártkörű rendezvények megtartására. Az étterem területén Ingyenes Wifi szolgáltatást vehetnek igénybe vendégeink.
Lábatlani Vasbetonipari Zrt.
2541 Lábatlan, Rákóczi u.1.
A Lábatlani Vasbetonipari ZRt. magyarországi viszonylatban nagy múltú beton-, vasbeton- és feszített betonelem gyártó vállalat. Az 1942. évi alapítás óta a vállalat tevékenységi köre nem változott: cement alapú építőipari késztermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Már az alapítást követően a hazai vasúti betonalj gyártás központja lett. Később a termékstruktúra további termékekkel bővült.
Dombai Sport Kkt.
2837 Vértesszőlős, Erdősor 1.
Ha szeretnéd, hogy csapatod EGYEDI megjelenésű legyen, akkor nincs más dolgod, mint leadni a rendelésed nálunk különleges elképzeléseidről. Cégünk 1989-ben alakult és elsősorban kereskedelmi tevékenységet folytatott. Később azonban beszerzési és minőségi problémák miatt a saját készítésű sportruházat gyártását indítottuk el. A gyártási technológiák megismerése után új gépek megvásárlásával a legkorszerűbb technikai feltételekkel kezdtük el a kis szériás gyártást. Ennek eredményeként magyarországi forgalmazásra, bérmunkában a KAPPA, a LOTTO és a CONVERSE teamsport mezeit gyárthattuk. Lassan ezek a cégek gyártásukat távolkeletre helyezték át, így a meglévő tudásunkkal és felszerelésünkkel magyar forgalmazók beszállítói lettünk, mint pl: NES, ZICCER, TOTI, DUNASPORT. Saját márkánkkal, mindenkor a legdivatosabb irányzatokat követjük. Gyártunk labdarúgó mezeket, nadrágokat, kosárlabda felszereléseket, motocross mezeket, kerékpáros mezeket, jégkorongos mezeket. Különleges és egyedi elképzelések megvalósítását rövid határidővel vállaljuk! Mottónk: PROFI SZERELÉST PROFIKNAK ÉS AMATŐRÖKNEK! Remélem Önöket is megelégedett ügyfeleink sorában, tudhatjuk hamarosan.
Maci Color Kft.
2500 Esztergom Petőfi Sándor u.21.
Tevékenységünk elsősorban ajándéktárgyak gravírozásával foglalkozik. Ajándéktárgyakat nem csak gravírozunk, hanem készítünk is. Digitális nyomdánkat 2018 márciustól kereshetitek fel. Nyomdánk szolgáltatásai: grafikai tervezés, egyedi bögrék, pólók, névjegykártya, szórólap, oklevél, laminálás, spirálozás, kitűző, nyomdai kiváló minőségű fotó kidolgozás A3-as méretig,ponyva, óriásplakát, háló stb.
TRAVERZ Kft.
2534 Tát, Babits Mihály út 25.
mélyépítés, magasépítés, építőipar, építőipari, generálkivitelezés, generálkivitelezés
Kerekes-Med Egészségügyi Bt.
2800 Tatabánya, Mátyás Király út 20
járóbeteg ellátás, egészségügyi ellátás, humán egészségügyi ellátás, háziorvosi szolgálat, szociális ellátás elhelyezés nélkül,
Viti-Bau Építési Vállalkozás
2523 Sárisáp, Köztársaság út 26.
Könnyűfém szerkezetes épületek kivitelezését végezzük. Jól képzett szakemberekből és alvállalkozókból álló csapattal tudjuk tartani az épületek három hónap alatti kivitelezését. 2004 óta építjük a "Hardell" rendszerű profilházakat, melyeket három hónap alatt kivitelezünk. Keressen bennünket, kérje árajánlatunkat.