Encz At-Ro Kft.
2823 Vértessomló Úttörő u. 23.
REFERENCIÁK:Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Grundfos Környe, Still Kft.
Tibold Zoltán - Csontkovács
2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 34.
Már kora gyermekkoromban kapcsolatba kerültem a masszázzsal, mondhatnám családi örökségem egy része ez. Édesapám még a 80-as években kezdett el gyógymasszőrként dolgozni,. így adott volt, hogy én is ezt a hivatást fogom választani. Rengeteget tanultam tőle.20 évvel ezelőtt én is elkezdtem a tanulmányaimat és 2003-ban Fürdősmasszőr vizsgát tettem Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziumba, ezt követően gyógymasszőri képesítésemet 2008-ban Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szereztem. 2018-ban folytattam tanulmányaimat a Selye János Egyetemen, mint Missziológia, Diakónia és Szociális Munkás szakon.
Lábatlani Vasbetonipari Zrt.
2541 Lábatlan, Rákóczi u.1.
A Lábatlani Vasbetonipari ZRt. magyarországi viszonylatban nagy múltú beton-, vasbeton- és feszített betonelem gyártó vállalat. Az 1942. évi alapítás óta a vállalat tevékenységi köre nem változott: cement alapú építőipari késztermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Már az alapítást követően a hazai vasúti betonalj gyártás központja lett. Később a termékstruktúra további termékekkel bővült.
Lővér Vendéglő
2800 Tatabánya Szőlődomb út 144
A vendéglőt családi vállalkozásunk keretében üzemeltetjük, melyet több évtizedes vendéglátói tapasztalatra építettünk. Étlapunk a hagyományos klasszikus magyar ízeket ötvözi. Reméljük, minden kedves vendégünk megtalálja a saját ízlésének megfelelőt, de ha mégsem, előre leadott egyedi ételrendelésüket is elkészítjük Önök számára. 80-100 fős teljesen elszeparált és külön bejárattal rendelkező konferencia termünk lehetőséget nyújt tárgyalások, továbbképzések illetve egyéb zártkörű rendezvények megtartására. Az étterem területén Ingyenes Wifi szolgáltatást vehetnek igénybe vendégeink.
Tárkány Község Önkormányzata
2945 Tárkány, Fő u. 144.
Tárkány Komáromtól 24 km-re, Bábolnától 7 km-re délre fekszik, a Kisalföld keleti részén, a megye nyugati határának közelében. Terület : 6498 ha, lakosok száma : 1620 fő, lakások száma : 627. Az önkormányzat feladata a közigazgatással, közterület fenntartással, oktatással, felepülés-fejlesztéssel, szociális ellátással összefüggő tevékenység ellátása.
Kerekes-Med Egészségügyi Bt.
2800 Tatabánya, Mátyás Király út 20
járóbeteg ellátás, egészségügyi ellátás, humán egészségügyi ellátás, háziorvosi szolgálat, szociális ellátás elhelyezés nélkül,
Maci Color Kft.
2500 Esztergom Petőfi Sándor u.21.
Tevékenységünk elsősorban ajándéktárgyak gravírozásával foglalkozik. Ajándéktárgyakat nem csak gravírozunk, hanem készítünk is. Digitális nyomdánkat 2018 márciustól kereshetitek fel. Nyomdánk szolgáltatásai: grafikai tervezés, egyedi bögrék, pólók, névjegykártya, szórólap, oklevél, laminálás, spirálozás, kitűző, nyomdai kiváló minőségű fotó kidolgozás A3-as méretig,ponyva, óriásplakát, háló stb.