TRIEBL FOGÁSZAT
2800 Tatabánya Árpád út 20
FOGFEHÉRÍTÉS, Fogorvosok, fogtechnikusok, fogászati rendelők. Fogszabályozás, implantátumok, fogkő eltávolítás, fogfehérítés, góckutatás. Panoráma és teleröntgen.
Országos Fémipari Ipartestület
2510 Dorog, Orgona utca 2.
Minden nagy munkához szükség van elkötelezett személyekre. Erőfeszítéseinket ezért arra összpontosítjuk, hogy a hagyományos iparos gondolkodást és munkamorált a mai kor körülményei között összefogásra serkentsük. Vállalkozói mentalitáson és szakmai munkán alapuló egyezséget ajánlunk a fémszakma minden mesterének, barátjának és támogatójának.
Viti-Bau Építési Vállalkozás
2523 Sárisáp, Köztársaság út 26.
Könnyűfém szerkezetes épületek kivitelezését végezzük. Jól képzett szakemberekből és alvállalkozókból álló csapattal tudjuk tartani az épületek három hónap alatti kivitelezését. 2004 óta építjük a "Hardell" rendszerű profilházakat, melyeket három hónap alatt kivitelezünk. Keressen bennünket, kérje árajánlatunkat.
Tárkány Község Önkormányzata
2945 Tárkány, Fő u. 144.
Tárkány Komáromtól 24 km-re, Bábolnától 7 km-re délre fekszik, a Kisalföld keleti részén, a megye nyugati határának közelében. Terület : 6498 ha, lakosok száma : 1620 fő, lakások száma : 627. Az önkormányzat feladata a közigazgatással, közterület fenntartással, oktatással, felepülés-fejlesztéssel, szociális ellátással összefüggő tevékenység ellátása.
Encz At-Ro Kft.
2823 Vértessomló Úttörő u. 23.
REFERENCIÁK:Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Grundfos Környe, Still Kft.
Dombai Sport Kkt.
2837 Vértesszőlős, Erdősor 1.
Ha szeretnéd, hogy csapatod EGYEDI megjelenésű legyen, akkor nincs más dolgod, mint leadni a rendelésed nálunk különleges elképzeléseidről. Cégünk 1989-ben alakult és elsősorban kereskedelmi tevékenységet folytatott. Később azonban beszerzési és minőségi problémák miatt a saját készítésű sportruházat gyártását indítottuk el. A gyártási technológiák megismerése után új gépek megvásárlásával a legkorszerűbb technikai feltételekkel kezdtük el a kis szériás gyártást. Ennek eredményeként magyarországi forgalmazásra, bérmunkában a KAPPA, a LOTTO és a CONVERSE teamsport mezeit gyárthattuk. Lassan ezek a cégek gyártásukat távolkeletre helyezték át, így a meglévő tudásunkkal és felszerelésünkkel magyar forgalmazók beszállítói lettünk, mint pl: NES, ZICCER, TOTI, DUNASPORT. Saját márkánkkal, mindenkor a legdivatosabb irányzatokat követjük. Gyártunk labdarúgó mezeket, nadrágokat, kosárlabda felszereléseket, motocross mezeket, kerékpáros mezeket, jégkorongos mezeket. Különleges és egyedi elképzelések megvalósítását rövid határidővel vállaljuk! Mottónk: PROFI SZERELÉST PROFIKNAK ÉS AMATŐRÖKNEK! Remélem Önöket is megelégedett ügyfeleink sorában, tudhatjuk hamarosan.
Tibold Zoltán - Csontkovács
2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 34.
Már kora gyermekkoromban kapcsolatba kerültem a masszázzsal, mondhatnám családi örökségem egy része ez. Édesapám még a 80-as években kezdett el gyógymasszőrként dolgozni,. így adott volt, hogy én is ezt a hivatást fogom választani. Rengeteget tanultam tőle.20 évvel ezelőtt én is elkezdtem a tanulmányaimat és 2003-ban Fürdősmasszőr vizsgát tettem Kanizsai Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziumba, ezt követően gyógymasszőri képesítésemet 2008-ban Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szereztem. 2018-ban folytattam tanulmányaimat a Selye János Egyetemen, mint Missziológia, Diakónia és Szociális Munkás szakon.