Pavilon Autójavító
2120 Dunakeszi, Pavilon u. 23.
Dunakeszi autó autószerviz , Autójavítás autószerelő , Autószerelés , műszaki vizsga
Budakeszi Mozgásszervi Magánrendelés
2092 Budakeszi, Széchenyi út. 60
Teljeskörű mozgásszervi szakrendelés, 35 éves kórházi mozgásszervi rehabilitációs gyakorlattal. Degeneratív és gyulladásos mozgásszervi betegségek kezelése, elérhető gyógytorna, fizikoterápiás kezelések, hidroterápia!
Palermo Cukrászda
2371 Dabas, Szent János út 205.
Cukrászdánk a hét minden napján várja vendégeit, nyáron meghosszabbított nyitva tartással, így bármikor számíthat ránk, egész évben, üzletünkben biztosan megtalálja kedvenc édességeit. A hagyományos formákon kívül saját készítésű bonbonjaink és fagylaltjaink széles kínálatával várjuk vendégeinket.
Michlberger - Valódi Kisüsti Pálinka
2519 Piliscsév, külterület 2001/2
Nevem Mihályi (Michlberger) László. Születtem Esztergomban, 1970 -ben. A pálinkafőzéssel 1994-ben kezdtem el foglalkozni, először, mint tanuló, majd később – ugyanabban a főzdében – már mint tulajdonos-pálinkafőző.Piliscsévi műhelyünk igazi családi vállalkozás, több generáció dolgozik együtt azért, hogy a Pilis lankáin termett gyümölcsök csodás ízét palackokba párolva eljuttassuk Önökhöz, Tisztelt Fogyasztóinkhoz. Főzdénkből csak kisüsti párlatok kerülnek ki, melyek – a Michlberger-pálinka barátai szerint – olyanok, mint a kézműves-remekek: egyediek, utánozhatatlanok és 2006-tól jelentünk meg a piacon saját palackozású termékeinkkel, melyek azóta egyre növekvő népszerűségnek örvendenek térségünk éttermeiben és borházaiban.Talán nem túlzás azt állítani, hogy Esztergomban és környékén szinte minden pálinkaszerető ember ismeri termékeinket. A hatályos jogszabályok szerinti bérfőzést vállalunk!TERMÉKEINK MEGRENDELHETŐKTELEFONON VAGY SZEMÉLYESEN,TELEPHELYÜNKÖN! A térségben az elmúlt évtizedekben több gyümölcsültetvény is létrejött. A gyümölcsösökkel egyidőben kialakult a pálinkafőzés hagyománya is. Ezt a hagyományt folytatva hozták létre a mai kor elvárásainak megfelelő ültetvényüket A pálinkafőzdében a pálinka a régi, hagyományos rézüstben, gáztüzeléses rendszerben készül.A rendkívül selymes ízű, kiváló gyümölcs zamatát magában foglaló pálinkában a termőtáj jellegéből adódó különleges illat- és zamatanyag, a gyümölcsre jellemző friss aromák teljes harmóniája fedezhető fel.
VÖRÖSVÁR-HÚS Kft.
2085 Pilisvörösvár, Szőlőkert utca 21.
A Vörösvár Húsműhely egy olyan rendhagyó hentes üzlet, mely saját készítésű, illetve feldolgozású hústermékeket árusít. Ezek a termékek helyben készülnek, válogatott, minőségi alapanyagokból. Termékeink laktóz és szója mentesek, hozzáadott glutént nem tartalmaznak.
Pilis Gyöngye Vendéglő
2084 Pilisszentiván Rét utca 41.
Már 18 éve a vendégek szolgálatában! Házias ételek, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás
Executive-Csintex Kft.
2144 Kerepes Katona József utca 18
Magyar tulajdonú cég vagyunk, és főként magyar alapanyagokkal dolgozunk, így próbáljuk a legjobb árat biztosítani vevőinknek. Ruháinkat úgy alakítjuk ki, hogy ezen a különleges területen minden elvárásnak megfeleljenek kényelemben, minőségben, külső megjelenésben és tartósságban egyaránt. Minden termékünkre 2 év garanciát vállalunk. Abroszok, asztalszoknyák, rendezvényekhez textíliák kölcsönzése.