Bútorterv Kft
2721 Pilis,Vasút u 4
A Kft. fő tevékenysége bútortervezés és gyártás. Alaptevékenységünk az egyedi konyhabútorok készítése, de készítünk egyéb bútorokat, lépcsőket, galériákat, kazettás mennyezeteket. Speciális bútorok - patikabútor, vendéglátó helyek bútorai - szintén szerepelnek kínálatunkban. A termékeket a Megrendelő kívánsága szerinti anyagból, színben és mintával, kizárólag minőségi vasalattal készítjük. Egyedi mintákkal bútorfrontok bérmarását is vállaljuk.
Tarziciusz Autósiskola
2051 Biatorbágy , Szabadság utca 96
Autósiskolánk 24 fő befogadó képességű saját teremmel, az elméleti oktatáshoz videoval, televizioval és vetíthetőképanyaggal (hanganyaggal) rendelkezik, és MINDEN KATEGÓRIÁBAN SZÁMÍTÓGÉPES GYAKORLÁSI LEHETŐSÉGet biztosít. Az iskola öt fő állású oktatóval, új, klimatizált gépjárművekkel dolgozik (Toyota, Daewoo). A motorkerékpár oktatást minden kategóriában, szintén új típusú motorkerékpárokkal oktatjuk. A C és C+E kategóriákat saját tulajdonban lévő tehergépjárművel és tandempótkocsival végezzük.
Free-Land Kft.
2300 Ráckeve Vásártér út 15. 258
Mezőgazdasági Termelői Szolgáltatás , Gyümölcs , Kalászos növény
Doktor Step Kft.
2030 Érd Törökbálinti út 52
A Doktor Step Kft. több, mint 15 éve foglalkozik bőr- és cipőkellékek kereskedelmével, valamint cipő- és táskajavítással, gravírozással, kulcsmásolással és élezéssel.
Pro Sanatio 2011 Kft.
2370 Dabas Bartók Béla út 61.
Rendelési idő: Hétfő, 19-21-ig. Előzetes bejelentkezés telefonon: 06-70-450-8231. Rendelő: 1204 Budapest Köves út 1.
Mikola Gábor Autószerelő
2230 Gyömrő Kossuth Lajos u. 3.
eredetvizsga, autószerviz, okmányiroda ügyintézés, vizsgáztatás, autójavítás, vizsgáztatás, autójavítás, autószerviz, okmányiroda ügyintézés, eredetvizsga,
Another Print Nyomdaipari Kft
2315 Szigethalom, Barackos köz 30/a