Elfa Kft.
2111 Szada Csapás u. 7.
Faház , Könnyűszerkezetes épület , Rönkház
Another Print Nyomdaipari Kft
2315 Szigethalom, Barackos köz 30/a
Virág Trend Áruház Kft
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 9.
A Virág Trend Nagykereskedelmi Áruház a Flóra Hungária Virágpiac közelében, Szigetszentmiklóson, 2005. októberében a Leshegy Ipari Parkban nyitotta meg kapuit, kifejezetten a kereskedők részére. 25 év szakmai tapasztalat és családi vállalkozás (Béker Kft., Mátészalka) eredménye ez az áruház, melyben igyekszünk a hagyományokat az új trendekkel ötvözni. H: 7-19, K,Sz: 8-18, Cs: 7-19, Szo: 9-16
Tarziciusz Autósiskola
2051 Biatorbágy , Szabadság utca 96
Autósiskolánk 24 fő befogadó képességű saját teremmel, az elméleti oktatáshoz videoval, televizioval és vetíthetőképanyaggal (hanganyaggal) rendelkezik, és MINDEN KATEGÓRIÁBAN SZÁMÍTÓGÉPES GYAKORLÁSI LEHETŐSÉGet biztosít. Az iskola öt fő állású oktatóval, új, klimatizált gépjárművekkel dolgozik (Toyota, Daewoo). A motorkerékpár oktatást minden kategóriában, szintén új típusú motorkerékpárokkal oktatjuk. A C és C+E kategóriákat saját tulajdonban lévő tehergépjárművel és tandempótkocsival végezzük.
Manóvár Családi Napközi
2083 Solymár Terstyánszky utca 2
Háromgyermekes édesanya vagyok. Anikó 14, Adrienn 12, Attila 6 éves. Nyolcgyermekes családból származom, így nekem a természetes közeg egyenlő a sok gyermek jelenlétével. Már fiatalon éreztem, hogy azt a nagy mennyiségű empátiát, amivel meg vagyok áldva, a gyerekekkel kapcsolatban tudom a legjobban kamatoztatni. Nagyon hamar magukba szívják, a pozitív, életigenlő kisugárzást, amit feléjük is közvetítek. Szeretem az időt játékkal, mesével, kreatív foglalkozásokkal tölteni. Úgy gondolom, hogy ez egy közös nyelv, amin öröm beszélni. Minden gyermekre úgy tekintek, hogy Ő valakinek a Szeme Fénye. Figyelembe veszem, hogy ez egy különösen érzékeny kor, amikor a gyermek nem csak azt utánozza, amit tanítanak neki, hanem a jellembeli tulajdonságokat is magába szívja. Ezért is megköveteljük magunktól, hogy nyugodt, magabiztos alapról, a ránk bízott gyermek mindennapi ellátását az elvárt színvonalon egyenletesen, felelősséggel végezzük. Örömmel gondozzuk, neveljük őket, magától értetődőnek tartva, hogy ez az egyéni szükségletek figyelembevételével, a gyermek együttműködésére építve történjen. Nagyon fontos számomra az egészséges táplálkozás; vallom: "Az vagy, amit megeszel", hozzátéve, hogy és amit gondolsz. Ezért mindig szeretettel készítem nekik az ételt a napközi konyhájában, ezzel is pozitív energiával gazdagítva őket.
Szomorú Szív Temetkezési kft
2230 Gyömrő, Szent István út 35
Temetkezési vállalkozásunk 2003 óta működik. Az utolsó útra való felkészítés a szerető család legnehezebb és a legtöbb odaadást kívánó feladata, ezért szemléletünkben elsősorban a hozzátartozó és az elhunyt akarata érvényesül és mindenben segítségére sietünk a hozzánk fordulóknak. A két cégvezető Herczig József és Garamszegi Sándor nagy szakértelemmel és megfelelő hozzáállással próbál segíteni a gyászoló családnak. A Szomorú Szív Temetkezési kft. rendelkezésükre áll Gyömrőn, Péterin, Csévharaszton és a környékbeli településeken is. Iroda reggel 8 órától délután 16 óráig tart nyitva.
M-J Wood Group Kft.
2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
Cégünket 2015-ben alapítottuk. Megcélzott piacunk az építőipar magasépítési üzletága, fő tevékenysége pedig az adatcsarnokok, logisztikai-, raktárépület, vegyiüzemek, erőművek épületvillamossági kivitelezése. Cégünk folyamatosan bővülő megbízható, képzett szakembergárdával rendelkezik, akiknek fontos a rugalmasság és a napi kihívásokhoz való alkalmazkodás. Alkalmazottjainkat folyamatosan képezzük, hogy a megrendelőink igényeknek maximálisan eleget tudjunk tenni.