Zöldkert Vendéglő és Üdülőpark - Fonyód
8640 Fonyód, Thököly u. 75
Üdülőparkunk Fonyód-ligeten, 1,5 ha ősfás, zárt területen fekszik. Családias hangulatú fa illetve kőépületeinkben május végétől szept. közepéig várjuk kedves vendégeinket. Az üdülő területén röplabda, sportpálya, beton ping-pong asztal, játszótér, kijelölt tűzrakási lehetőség, a járművek részére zárt parkoló, vendéglő, fa illetve kőépületek, társalgó, recepció található. A tó közelsége - 300 m - és mintegy 2 km szabad strand biztosítja a családok gondtalan pihenését. 2013. május elején nyitjuk meg az üdülő területén elhelyezkedő, Zöldkert Vendéglőnket, ahol lehetőség nyílik menüs, vagy a' la carte-os étkezésre, az üdülőparkban pihenők és mindenki más számára egyaránt. A vendéglő szezonálisan májustól szeptemberig üzemel. Kisebb rendezvények lebonyolítását vállaljuk! (Rendezvényeket akár szezonon kívül is vállalunk!). Szeretettel várjuk egyének, csoportok, családok, baráti társaságok, diákok, sportolók és nyugdíjas klubok jelentkezését.
Banyászó Kkt
8630 Balatonboglár , Bercsényi utca 1
erdőgazdálkodás, fafeldolgozás, erdőgazdálkodási szolgáltatás erdőgazdálkodási termékelőállítás
Béres és Röss Vállalkozás
7431 Juta, Füredi utca 2 .
Zselic Autósiskola
7400 Kaposvár, Baross Gábor utca 18
A Zselic Autósiskola 2006-ban alakult azzal a szándékkal, hogy minőségi motor- és személygépkocsi vezetői képzést nyújtson Kaposváron és a környező településeken élők részére. Iskolánk jelenleg motor- és személygépkocsi vezetés oktatással foglalkozik, de közeli terveink között szerepel a szolgáltatásaink további bővítése. Számunkra az elégedett tanuló véleménye a legjobb reklám, aki szeretettel ajánlja iskolánkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek, ezért lehetőségeinkhez mérten igyekszünk rugalmas időbeosztással, korszerű eszközökkel és módszerekkel a legkülönbözőbb igényeknek, elvárásoknak is megfelelni.
Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás
7570 Barcs , Bajcsy-Zsilinszky utca 46
2004. áprilisában a Belügyminisztérium pályázatot írt ki a többcélú kistérségi társulások 2004. évi ösztönző támogatására. A támogatás célja az volt, hogy ösztönözze a kistérségek határain belül, a többcélú társulások megalakulását, ezáltal a kistérségi szinten ellátható önkormányzati közszolgáltatási feladatok szakmailag magasabb színvonalú, hatékonyabb szervezését elősegítse, a kistérségi közigazgatási ügyintézést korszerűsítse. . A Társulás az alapfokú közoktatási feladatok, valamint a szociális és gyermekjóléti alapellátási feladatok ellátása érdekében önálló intézményt alapíthat, vagy fenntartói jog átvételével gondoskodhat a feladatellátás módjáról.
FVM DASzK, Szakképző Iskola - Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola Kaposvár
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.
oktatás, mezőgazdasági szakközépiskola, szakképzés, OKJ képzés, kollégium, nyelvoktatás, szakiskola, angol német, technikus képzés
Novomar Kft.
8700 Marcali Múzeum köz 3
A Novomar Kereskedelmi Kft. 1989.11.28.-án alakult meg, azóta is azonos tulajdonossal működő magyar vállalkozás.Fő tevékenységi köre a papír, írószer, irodaszer, irodatechnikai kellékek kis- és nagykereskedelme.Üzletpolitikánk fő szempontja, hogy minden olyan termék megtalálható legyen ajánlatainkban, amelyekre partnereinknek a mindennapi felhasználás során szükségük lehet A Novomar Kft. a fejlődését vevői egyre nagyobb száma és az általa forgalmazott termékportfolió megbízható stabil minősége eredményezi.Nem egyszerűen eladni szeretnénk partnereinknek, hanem könnyűvé, gyorssá és hatékonnyá tenni a mindennapi munkavégzésüket az általunk forgalmazott termékekkel, szolgáltatásokkal.Megrendelőinket közvetlenül az importőröktől beszerzett csúcsminőségű termékekkel, megbízható, pontos és gyors kiszállítással elégítjük ki.Ezek a termékek az irodatechnikai piacvezető termékei, melyek Magyarországon és a világon bárhol egyaránt keresettek.