Seffer és Renner Magánklinika Kft.
7400 Kaposvár, Szt. Imre u. 7.
Seffer és Renner Magánklinika 1992-ben kezdte meg működését. Az eltelt idő alatt hazánk egyik legkorszerűbb magánintézményévé vált. Az intézményben 22 orvos, 14 szakterületen közülük 10-en rendelkeznek tudományos minősítéssel. A magánklinika eredményei a plasztikai és helyreállító sebészet, a minimális invazív sebészet és a lézersebészet területén kimagaslóak.
Benerd Kft
8623 Balatonföldvár Köröshegyi út 21
vákumkutas -talajszint süllyesztés, kútfúrás, víztelenítés, műtárgyépítés, közműépítés, épület építés, alagút építés, hídépítés,Somogy megyei kútfúrás, Somogy megyei közműépítés, Somogy megyei épület építés, Somogy megyei alagút építés, egyéb speciális szaképítés, épületépítési projekt szervezése, lakó- és nem lakó épület építése, út, autópálya építése, vízi létesítmény építése, bontás, építési terület előkészítése, talajmintavétel, próbafúrás, egyéb épületgépészeti szerelés,
Evolvens Bt.
8600 Siófok, Rózsa u .32.
fogaskerék gyártás, Zahnrader-Gear TECHNOLOGY
Horgas Tető Kft.
7400 Kaposvár, Kaposrét sor 6738/8.
Ácsmunka, Tetőfedés Kaposvár, tetőfedő, tetőfedés, tetőfelújítás, ács, tetőtér szigetelés, lemeztető, bádogosmunka, gipszkarton
Látrány Község Önkormányzata
8681 Látrány Rákóczi u. 69.
Látrány - amelyet az oklevelek 1325-ben említettek először királyi birtokként - a középkor idején virágzó település volt. A XIV. században már a fontosabb szőlőtermőhelyek közé tartozott a térség. A török hódoltság idejére aztán a népesség megcsappant - 1555-ben például mindössze három portát írtak itt össze - s csak a XIX. században kezdett el ismét a lakosság száma növekedni. A hosszú idő alatt Látrány elveszítette addigi meghatározó szerepét, amelyet két Balaton-parti település vett át:
Zsibrek És Társai Fuvarozó Bt
7570.Barcs,Mező utca 15
közúti fuvarozás, belföldi fuvarozás, teherfuvarozás, szállítás, fuvarozás, személyszállítás, közúti áruszállítás
Novomar Kft.
8700 Marcali Múzeum köz 3
A Novomar Kereskedelmi Kft. 1989.11.28.-án alakult meg, azóta is azonos tulajdonossal működő magyar vállalkozás.Fő tevékenységi köre a papír, írószer, irodaszer, irodatechnikai kellékek kis- és nagykereskedelme.Üzletpolitikánk fő szempontja, hogy minden olyan termék megtalálható legyen ajánlatainkban, amelyekre partnereinknek a mindennapi felhasználás során szükségük lehet A Novomar Kft. a fejlődését vevői egyre nagyobb száma és az általa forgalmazott termékportfolió megbízható stabil minősége eredményezi.Nem egyszerűen eladni szeretnénk partnereinknek, hanem könnyűvé, gyorssá és hatékonnyá tenni a mindennapi munkavégzésüket az általunk forgalmazott termékekkel, szolgáltatásokkal.Megrendelőinket közvetlenül az importőröktől beszerzett csúcsminőségű termékekkel, megbízható, pontos és gyors kiszállítással elégítjük ki.Ezek a termékek az irodatechnikai piacvezető termékei, melyek Magyarországon és a világon bárhol egyaránt keresettek.