Zsurk Község Önkormányzata
4627 Zsurk Dózsa György u 1
Zsurk lényegében egyutcás, szalagtelkes település a Nyírség északi csücskében, a Tisza bal partján; ősi folyóparti átkelőhely Kisvárda és Munkács között félúton. Az Észak-Alföld legészakibb fekvésű települése.
Pákász Vendégház
4475 Paszab , Fő utca 64
A verandát tartó folyófa hossza 21 m, ami a mai világban hihetetlennek tűnik. A ház 2009-ben került családunk tulajdonába és úgy döntöttünk, hogy visszaállítjuk eredeti állapotára felhasználva a házban lévő régi bútorokat, tárgyakat. A cél az volt, hogy megőrizzük azt az örökséget, amit elődeink alkottak. Nem véletlenül használom az alkotás kifejezést, mert meggyőződésem, hogy a több száz éves hagyomány és technológia örök és hiszem, hogy a mostani technológiai szinten sem tudnak a mérnökök hatékonyabb és olcsóbb építkezési módszert kitalálni, mint amit elődeink több száz éves tapasztalat útján alkottak meg. Ezen elv vezérelt a felújítás során és visszakerült a kemence a szobába, megtartottuk az eredeti nyílászárókat, ágyakat, asztalokat és székeket, a csillárok helyett régi petróleumlámpák világítanak.
Hüse Mihályné E.V
4440 Tiszavasvári, Egység út 7.
építőipari munkák , gépi földmunka , árok , és alapásás , munkagödrök ásása , talajegyengetés , hóeltakarítás , talajjavítás , mészpor szórás , szerves trágya szórás , kitrágyázás speciális géppel , mezőgazdasági termékek felvásárlása , tárolása , közúti teherfuvarozás , útsózás
Nyírparasznya Község Önkormányzata
4822 Nyírparasznya, Szabadság utca 23.
Nyírparasznya Nyíregyházától mintegy 53 kilométerre található az Északkelet-Nyírségben. Településünk a mátészalkai kistérség része. Teljes közműlefedettségünknek, burkolt útjainak és a vezetékes gáznak köszönhetően a lakosság lélekszáma közel állandó.
Ablakland Kft.
4432 Nyíregyháza, Pajzsikafű u.2/a
Igényes munkát?Profi nyílászárót szeretne?Az Ablakland-ot keresse!!! műanyag és alumínium nyílászárók, homlokzati műanyag nyílászárók, beltéri ajtók, garázskapuk, árnyékolástechnika, rovarháló, külső-belső párkányok egyéb termékek forgalmazását, kivitelezését vállaljuk
Belvárosi Optika
4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1.
Orvosi rendelőnk és felszerelt műhelyünk minden feltételnek megfelel. Lehetőség van szakorvosi vagy látásvizsgálatra is. A megyében egyedüli forgalmazói vagyunk a LEICA lencséknek! Fő profilunk az ESSILOR termékei de forgalmazunk ZEISS lencséket is. Keretek terén széles választék: La Matta, CocoSong, Belutti, AnneMarii, Infelcto, Fysh, Evatik, EnniMarco, Röhm, Dutz, Lapo, Reserve, stb. Szeretettel és folyamatos akciókkal vár a Belvárosi Optika két Katija!"
Németh Autószerviz Kft. - Nagyhalász
4485 Nagyhalász, OlO8/9hrsz.
Gépjárműjavítás,- karbantartás, autószervíz, németh autoszervíz