Maroda Electric Hungary Kft.
4531, Nyírpazony, Törpés út 4.
építés, építési munkák, villamos szerelési munkák, villamos szerelés
Gabulya-Trans Kft.
4400 Nyíregyháza, I.Mandabokor 34
szállítmányozás fuvarozás asztalosipar lambéria gyártás hajópadló gyártás ömlesztett áruk szállítása raklapos áruk fuvarozása önrakodós darus autó raktárkonténer szállítás raklapos áruszállítás lambéria hajópadlók
Czirják István E.V.
4531 Nyírpazony, Turai utca 3.
Czirják István egyéni vállalkozó várja Önöket műszaki vizsgára Nyírpazonyban, ahol eredetiség vizsgálatot is végez. NyitvaH-P: 08.00-17.30, Sz-V: Zárva.
Panyolai Szilvórium Zrt.
4913 Panyola, Szilvórium tanya 1.
A pálinkafőzés hagyománya Panyolán az 1700-as évekre nyúlik vissza, s a 2002-ben alakult Panyolai Szilvórium ugyanazzal a hittel és odaadással készíti termékeit, mint az elődök. A Panyolai Pálinkák Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak. Az elismerés alapja a termékek készítési módja, a nemzedékről nemzedékre szálló tapasztalat, a részletekre kiterjedő alaposság és a tisztességesen végzett munka elegye.Társaságunk kizárólag kiváló alapanyag – magas cukortartalmú, válogatott étkezési gyümölcs – felhasználásával és hagyományos receptek alapján készülő, saját tervezésű, garantált minőségű termékeket állít elő és forgalmaz. Cégünk filozófiája, hogy a piacon való tartós jelenlét csak magas minőségű termékek létrehozásával érhető el.
CargoTransLogistic Kft.
4523 Pátroha Kossuth utca 157.
Furgonnal belföldön és az Eu-ban. Renault Masterral vállalunk bel és külföldön fuvarfeladatokat. Méretek.8Eu raklap.ponyvás felépitmény.H:4200mm/Sz:2100mm/M:2600mm. Tevékenység Árufuvarozás, szállítmányozás Költöztetés, bútorszállítás Futárszolgáltatás, csomagszállítás
Extrapalett Kft
4600 Kisvárda,Szent László u 55
Rumed Kft.
4400 Nyíregyháza, László út 17.
A RUMED Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsődleges célja, hogy biztos háttérül szolgáljon minden vevője számára. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően gyors hatékony és eredményes munkákkal segítjük vásárlóinkat.