Sz-Team Kiállításépítő Euroexpó Kft.
4440 Tiszavasvári , Kossuth u
üdülések , minőségi apartmann kiadás , standépítés , világítástechnika , üdültetés , kiállításépítés , kiállítás standépítés Németország
Szatmári Ízek Kft.
4765 Csenger Ady E. u. 133.
A Szatmári Ízek Kft termékei a minőség és a szenvedélyes ízek megtestesítői. Az országban elsőként vezették be osztrák licenc alapján a dobozos almalé gyártását. A technológia lényege hogy a frissen préselt gyümölcsöket csak pasztörizálják, majd egy légmentesen zárható csappal ellátott zsákba töltik. A zsákot egy dobozba zárják. / Bag in Box. / A kész gyümölcslevek a csapon keresztül mérhetően adagolhatók. A feldolgozott gyümölcsök és zöldségek sokféleségét kínálják a fogyasztóknak. A friss gyümölcslevek, aszalt gyümölcsök szolgálják fogyasztók egészségét. Rendelkeznek a legkorszerűbb minőségbiztosítási tanúsítványokkal. Kiemelt szempont társaságuknál a minőség és fogyasztó elégedettsége. Termékeik hozzátartoznak mindennapjainkhoz, legyen szó ünnepi ebédekről, családi vacsorákról, grill-partiról vagy akár csak meghitt esti nassolásról kettesben.
Maroda Electric Hungary Kft.
4531, Nyírpazony, Törpés út 4.
építés, építési munkák, villamos szerelési munkák, villamos szerelés
Édes Íz Kft.
4400 Nyíregyháza Dugonics utca 7.
- Sütemények, torták, házias ízek - Esküvőkre és rendezvényekre rendelést felveszünk - Ingyenes kiszállítás Édes íz cukrászat, cukrászda Nyíregyháza, cukrászati kereskedelem, torták, édes-sós sütemények, nyíregyházi cukrászda, cukrászsütemények
Batizi Pócsi Mihály Vadásztársaság
4700 Mátészalka Vágóhíd u 8
Az egyesületekre és a vadásztársaságokra, a vadgazdálkodásra és a vadászatra, a természetvédelemre, a fegyver és lőszertartására, valamint használattára vonatkozó jogszabályok és szabályzatok megtartásával tagjai számára kultúrált vadászati lehetőséget biztosítson.
Kati Optika
4700 Mátészalka, Zöldfa u.1.
Üzletünk szemüvegkeretek, kontaktlencsék, napszemüvegek forgalmazásával foglalkozik. Vizsgálatokat és szűrést is végzünk. Nyitva tartás: H-P: 9-17 h, Szo.: 9-12 h.