VITA LÉTE Bt.
8200 Veszprém, Lóczy utca 15/B
Gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozó pszichológus, 31 éves tapasztalattal. Előzetes bejelentkezés szerint.
Bogdán Birtok - Somló Hegy
8478 Somlójenő, Somló-hegy, 1212/6 hrsz.
A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása. Nagyapáink bölcsességeit megőrizve, és a legkorszerűbb technológiákat felhasználva alkotjuk meg a Somló hegy legjobb nedűit. Fahordós és reduktív technológiákat ötvözve különleges minőségű borokat alkotunk, elérhető áron. Számunkra a minőség nem luxus, hanem egy alapvető szint, amit igyekszünk minden alkalommal túlteljesíteni. Ez a filozófiánk, ami megtérülni látszik többszörös díjnyertes borainkkal. Az áldozatos munka meghozza gyümölcsét. Döntő szerepet tulajdonítunk a bor pincénél történő értékesítésének és a személyes eladásnak. Igazi családi birtok vagyunk, ahol a különböző generációk értékei egységes egésszé álltak össze. Ez a harmónia tükröződik fiatalos, friss borainkban, és teszi széles körben kedveltté a Bogdán Birtok borait.
Keserű és Fia Kft
8442 Hárskút Rákóczi utca 35
fűrészárugyártás
Evolution-2004 Bt.
8420 Zirc, Zrinyi Miklós u. 5
Épület- és bútorasztalos-ipari termékek egyedi gyártása. Ingyenes árajánlat, bútorasztalos, bútorlapok, korlátok, beépített bútorok, falburkolatok, konyhabútor, lépcső, egyedi gyártás.
Czeiner és Társa Bt.
8297 Tapolca, Szabadság utca. 6
Generál kivitelezés a Dunántúlon! Nagy szakmai tapasztalat, megbízhatóság, igényesség, pontosság és precizitás jellemzi munkavégzésünket.
Bozsi Kft.
8200 Veszprém, Aulich utca 17/a.
Tevékenységi körünk a kezdetek óta három fő részre tagolódik: kéziszerszámgépek és szerszámok forgalmazása; építőipari- és kerti gépek kölcsönzése, kéziszerszámgépek és benzines gépek javítása. A csaknem 50 nagykereskedéssel fennálló kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy a barkácsolóknak, otthoni munkavégzőknek éppúgy, mint a profi vállalkozásoknak, cégeknek mindent beszerezzünk, ami a munkavégzésükhöz szükséges. Nyitva: H-P: 7.00 - 16.00, Szombat: 7.00 - 12.00