Bogdán Birtok - Somló Hegy
8478 Somlójenő, Somló-hegy, 1212/6 hrsz.
A Bogdán Birtok alapvető filozófiája a hagyományok tiszteletben tartása mellett egy modern világszínvonalú bor előállítása. Nagyapáink bölcsességeit megőrizve, és a legkorszerűbb technológiákat felhasználva alkotjuk meg a Somló hegy legjobb nedűit. Fahordós és reduktív technológiákat ötvözve különleges minőségű borokat alkotunk, elérhető áron. Számunkra a minőség nem luxus, hanem egy alapvető szint, amit igyekszünk minden alkalommal túlteljesíteni. Ez a filozófiánk, ami megtérülni látszik többszörös díjnyertes borainkkal. Az áldozatos munka meghozza gyümölcsét. Döntő szerepet tulajdonítunk a bor pincénél történő értékesítésének és a személyes eladásnak. Igazi családi birtok vagyunk, ahol a különböző generációk értékei egységes egésszé álltak össze. Ez a harmónia tükröződik fiatalos, friss borainkban, és teszi széles körben kedveltté a Bogdán Birtok borait.
Doninba 2003 Kft
8200 Veszprém, Budapesti út 72.
Autójavítás, biztosítási ügyintézés, karambolos autók javítása. Karosszériajavítás és fényezés. Horpadás és jégkár javítás fényezés nélküli technológiával. - Karosszéria javítás. Műanyag javítás, kárpittisztítás, gépi polírozás.
Keserű és Fia Kft
8442 Hárskút Rákóczi utca 35
fűrészárugyártás
Bozsi Kft.
8200 Veszprém, Aulich utca 17/a.
Tevékenységi körünk a kezdetek óta három fő részre tagolódik: kéziszerszámgépek és szerszámok forgalmazása; építőipari- és kerti gépek kölcsönzése, kéziszerszámgépek és benzines gépek javítása. A csaknem 50 nagykereskedéssel fennálló kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy a barkácsolóknak, otthoni munkavégzőknek éppúgy, mint a profi vállalkozásoknak, cégeknek mindent beszerezzünk, ami a munkavégzésükhöz szükséges. Nyitva: H-P: 7.00 - 16.00, Szombat: 7.00 - 12.00
K-Active Hungary Kft
8200 Veszprém, Szarvas utca 6.
Egészségügyi termékeket gyártó Nitto Denko Corp. exkluzív forgalmazó partnere Európában, Oroszországban, Fehéroroszországban, Ukrajnában, Közép-Keleten, Afrikában és Dél-Amerikában. A majd 30.000 alkalmazottal működő, nemzetközi piacokat ellátó gyártó 1984-ben fejlesztette ki az első kineziológiai tape anyagot. A sokéves termelési tapasztalat, az ISO tanúsítvány és a német TÜV minőségellenőrzés garantálja a legkiválóbb minőséget.
Állatvédő Egyesület Veszprém
8200 Veszprém, Simon István utca 2/D
A Egyesület alaptevékenysége: gazdátlan kutyák és macskák megsegítése, kiközvetítése, ivartalaníttatásuk, orvosi ellátásuk megszervezése, finanszírozása. Egyelőre mini menhellyel rendelkezünk, melybe kizárólag a gyepmesteri telepen altatásra váró kutyákat tudjuk elhelyezni. Évente átlagosan 160-200 kutyának és kb. 50 macskának tudunk - egy remélhetőleg - boldogabb élet lehetőségét megteremteni azzal, hogy védőoltások, élősködőmentesítés, ivartalanítás után felelős gazdához közvetítjük. Mindezeket adó 1% felajánlásokból, táp- és pénzadományokból tudjuk megoldani. Aktivistáink a kutyák sétáltatását, ellátását munkaidő után, önkéntes alapon végzik. Nagyobb állatotthon kialakításán is dolgozunk, mely építési költségére Otthont az Állatoknak Alapítványunk számlájára gyűjtjük az adó 1%-os felajánlásokat: 18913316-1-19, Egyesületünk adószáma 1%-os 1%-os felajánlásokhoz: 19264952-1-19, Környezet- és természetvédelem. Felelős állattartási oktatás gyermekek és minden érdeklődő részére.
3P Kft.
8500 Pápa, Vásár u. 42.
A “3P” Kft. 1997-ben alakult azzal a célkitűzéssel, hogy magas színvonalon oldjon meg üzemeltetési és biztonsági feladatokat, a gazdasági és az intézményi szféra területén. Elsődleges célunk megbízóink gondjait átvállalni és cserében szolgáltatásaink révén részükre biztonságot, nyugalmat biztosítani.