Imola-Fa Kft.
3724 Imola, Kossuth Lajos út 52.
Fakitermelés, fuvarozás
Aranykehely Fogadó
3643 Dédestapolcsány, Dózsa György út 15.
Az Aranykehely Fogadó és Étterem Dédestapolcsányban, Szilvásváradtól 12 km-re, a Bán-patak partján, a Lázbérci víztározó közelében, az Eger, Aggtelek, Lillafüred által alkotott háromszög közepén, számos látnivalóval gazdagított gyönyörű Bükk-hegység lábánál található. Mi "csak" így hívjuk ezt a csodálatos környéket: az Élmények Völgye! Gyönyörű látnivaló a Bükk-hegység és a benne található dédesi vár romja is, amely több országos túra útvonalon is megközelíthető. Csendre, kikapcsolódásra vágyó vendégeink számára számtalan lehetőség kínálkozik. Településünkön a Lázbérci Víztározó nyújt horgászati lehetőséget.
Őszi Napsugár Otthon
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101 .
Az Őszi Napsugár Otthon 437 férőhelyével Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a legnagyobb múlttal rendelkező, idősellátással foglalkozó bentlakásos intézményként van jelen. 3 telephelye közül az Aranykor Idősek Otthona 96 férőhellyel miskolci kérelmezőket tud fogadni, az Ezüsthíd Otthon 30 férőhellyel és az Idősek Háza 24 férőhellyel szintén Miskolcról valamint a megyéből fogadja az ellátottakat. Lakóink az idős emberek, a szociálisan rászorultak, illetve védett részlegünkön megfelelő környezetben tudjuk ellátni a demenciában szenvedő idősöket. Az elhelyezés főként 2-3 ágyas szobákban történik, de vannak többágyas lakószobáink is. A fizikális ellátáson túl intézményünk nagy hangsúlyt helyez a mentális gondozásra is. Igyekszünk lakóink életét változatos programokkal színesíteni, ünnepeket, születésnapokat méltó módon megünnepelni.
ÉSZAK-FERR Kft
3527 Miskolc, Vásártéri utca 8.
Társaságunk fő tevékenységi köre az emelés- és rögzítéstechnikai eszközök gyártása, forgalmazása. ár a cég fiatal, kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal és piaci jelenléttel büszkélkedhetnek. Termékeinkkel az emelés és rögzítéstechnikai eszközök belföldi piacán meghatározó részesedéssel rendelkezünk, autóipari, építőipari és fuvarozó cégek beszállítói vagyunk. Termékeinket a lakosság számára is kínáljuk.Társaságunk mintaboltjában a műanyag emelőkötelek és rakományrögzítők teljes választékát kínáljuk, és megvásárolhatók a drótkötél szerelvények, a különböző teheremelő eszközök is.
Marika Vendégháza
3412 Bogács, Alkotmány u. 16.
vendégház, szállás, szálláshely, vendéglátás
Adókerék Kft
3721 Felsőnyárád, Széchenyi út 6.
Irodánk 12 éves tapasztalattal Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását vállalja alapítványok,egyesületek, egyéni vállakozók,Bt-k,Kft-k, nonprofit szervezetek részére. A könyvelóiroda szolgáltatásai távkönyvelés, egyszeres és kettős könyviteli vezetés, adótanácsadás, üzletviteli tanácsadás, pályázatírás, hiteltanácsadás, hitelügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása, TB és bér ügyintézés, SZJA bevallás elkészítése, szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése,ügyfélképviselet hatóságok NAV, TB előtt
Miskolci Rádiusz Szerszámkereskedelmi Kft.
3527 Miskolc, József Attila u. 25-27.
A miskolci Rádiusz Szerszámkereskedelmi Kft. 10 évvel ezelőtt alakult meg, 1996 nyarán. Székhelyünk, telephelyünk Miskolcon, a József Attila út 25-27. alatt található, a Baross Gábor, József Attila út kereszteződése, illetve a gömöri felüljáró között. Tevékenységünk szerszámkereskedelem, illetve amit a kedves vevő kér, ami a profilunkba beletartozik, mindennek utána járunk, és igyekszünk megszervezni. Ilyen fő termékcsoportok a mérőeszközök, forgácsoló szerszámok, a kézi szerszámok, villamos kisgépek, levegős gépek, kompresszorok, csiszolóanyagok, hegesztés technika. A gépipart tudjuk elsősorban kiszolgálni mérőeszközökkel a, mérőszalagtól, tolómérőtől, a mikrométer indikátor óráig, idomszerekig, ami egy nagyon fontos dolog. Miskolcon mindössze 1-2 bolt tudja produkálni, hogy egy menetes, dugós idomszert rövid idő alatt előállítson a kedves vevő számára. A forgácsoló eszközöket emelném ki, amely elég speciális terület, fúrók, menetfúrók, menetszerszámok természetes, hogy vannak, de maró szerszámokat, száras marókat, vagy pedig a szerelt lapkás forgácsoló szerszámokat, amelyek egy külön "tudományt" alkotnak, sem tudja mindenki előállítani, vagy megszerezni. A napokban volt rá példa, hogy egy régi kedves vevőnk kért egy olyan marólapkát, amit, mikor én is elindultam a nyomon, akkor mondták: ezt már Miskolcról hatan keresik, és végül mi tudtuk megszerezni. A forgácsolón túl fontosak a kéziszerszámok, amelybe beletartozik a fogó, kalapács, reszelő, csavarhúzó és nagyon sok minden. Egyetemes fogóból (a köznép kombinátfogónak hívja) jelenleg is van a boltunkban kb. 25 féle méret szigetelt, nem szigetelt minőségben.