Pentele Vill Kft.
2400 Dunaújváros , Vasmű út 35. 4. em. 2.
Villanyszerelés, Okosotthonok, Napelem
Retina Szemész Bt
8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u. 42/a
Rendelés: 8000, Székesfehérvár Gyümölcs u. 42/a Rendelési idő: Hétfő és Szerda: 17:00-19:00
SIKIFA Kft.
2462 Martonvásár,Bajcsy-Zsilinszky út 1
bútorasztalos
Mezőföld Horgászegyesület
7017 Mezőszilas, Fő u. 111.
Mezõföld Horgászegyesület A falu határában termékeny szántóföldek között ősgyepek, rétek, mocsarak húzódnak meg, melyek rejtekében gazdag vadállomány talál megfelelő élőhelyre. A természetes vizekben sokféle hal, hüllő és rovar él. A környéket a lovasturizmus, a horgászat, a vadászat lehetőségei mellett ízletes gyümölcsei, zamatos bora és a vendégszerető lakossága teszi vonzóvá.
Hollósi Ferenc Egyéni Vállalkozó
8154 Polgárdi, Vörösmarty utca 34/a
fuvarozás árufuvarozás
Bútorasztalos, Épületasztalos - Árki & Árki
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 61.
Az Árki & Árki egy családi vállalkozás, ami 1989 óta foglalkozik asztalos iparral! Cégünk legfontosabb ismérve, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk a megrendelőnek, elérhető áron. Szenvedélyes asztalosok vagyunk, akik adnak a minőségre. Hisszük, hogy precizitásban rejlik a minőség titka. A vevők igényéhez igazodva, alkalmazkodva, egyedi asztalos munkákra, nyílászárókra, kültéri asztalos munkákra szakosodtunk. Ha igényesen elkészített bútort szeretne versenyképes árakon, vagy kültéri asztalos-ács munkára keresi a megfelelő embereket, jó helyen jár! A konyhabútorokat a ház berendezési stílusának megfelelően változatos frontfelülettel fa, furnérozott, fóliás, laminált lapokból készítjük, a megrendelő igényei szerint. A gyártás során a legmodernebb, minden igényt kielégítő gépeket, szerszámokat használjuk. Legyen ön is elégedett ügyfelünk, tegyen próbára minket!
Albert Tibor Temetkezési Vállalkozó
7013 Cece, Árpád u. 4.
Tájékoztatást adunk az elhunyt halálestéhez kapcsolódó ügyintézés módjáról az egyedi eseteket is figyelembe véve (pl.: lakáson történt elhalálozás) mik a teendők.Mindezekhez a szükséges engedélyeket, okmányokat, okiratokat be is szerezzük. Szükség esetén megbeszélés szerint címre is kimegyünk.