Falnyűvő Épitőipari Kft.
3325, Noszvaj, Kossuth utca 73.
Lakó-és nem lakó épületek építése
Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ
5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 25
A Cserkeszőlő fürdő Jász-Nagykun-Szolnok megye leglátogatottabb termálfürdőjének számít. A Gyógyfürdő az elmúlt években nagyon sokat fejlődött,aminek köszönhetően rengeteg új és visszatérő vendéget vonz évről-évre. Európa leghosszabb ponyvacsúszdája, 3 nyitott és 4 fedett gyógymedence.90 fős konferenciaterem, strandröplabda pálya, teniszpálya, rendezvények, reumai szakorvosi rendelés
Remenyik Zsigmond Gimnázium és Szakközépiskola
3390 Füzesabony Ifjúság út 17.
Adácsi Horgásztó
3292 Adács, Akácfa út 16
Az adácsi horgásztó a Duna-Tisza közében, az Északi-középhegység és az Alföld találkozásánál fekszik a maga 57 hektárjával. Budapestet - Miskolccal összekötő M3-as autópályától 6 km-re déli irányba esik a 34 éves horgásztó, mely Adács határában terül el. A tavat már a kezdetektől fogva horgászvízként használták. A tó gazdag, békés és ragadozó halállománnyal rendelkezik. Így az idelátogató horgászok az egész év során izgalmas kikapcsolódásra számíthatnak! Békés halak népes táborából a ponty, amur, és keszegfélék állnak az élen. Ezen halak közül a keszegféléket és a kisebb pontyokat, a finomszerelékes horgászok részesítik előnyben. Míg a nagyobb testű pontyokra, amurokra a boilis horgászat egyre nagyobb elterjedésével, célirányos horgászat folyik. Ragadozó halaknál a süllő és a csuka horgászata jelent maradandó élményt.
K & V Nemzetközi Fuvarozó Kft.
3200 Gyöngyös Déli Külhatár út 10-12.
Az utakon, telephelyünkön és gyöngyösi raktárunkban közel 210 munkatársunk dolgozik. Kiválasztásuknál a szakmai felkészültség mellett fontos szempontnak tartjuk a fuvarozói tapasztalatot és megfelelő emberi hozzáállást.
Mátraderecskei Széndioxid Gyógygázfürdő
3246 Mátraderecske Mátyás király u. 19/A
Vulkáni utóműködésként gyakran jelentkezik gázkiömlés , aminek összetevői a bőrön át , valamint a légzéssel a véráramába bejutva gyógyító hatást fejtenek ki. A geológusok az említett jelenséget MOFETTA-nak nevezik, mely geológiai adottságoknak megfelelően különböző összetételű lehet. A széndioxid gáz balneoterápiás alkalmazása több évezredes múltra tekint vissza , az I. században Celsus és Plinius amfiteátrumszerűen kiképzett medencékben, mofettákban kezelték a betegeket!
Semperger Bt
3394 Egerszalók , Sáfrány utca 4