Sárvári Cukrászda és Fagyizó
3300 Eger Kossuth u. 1.
természetes alapú, főzött fagylalt, házias sütemények
Sallai Precíziós Öntöde
3336 Bátor, Hegyalja út 6
Általánosan gyártott anyagminőségeink: Ötvözetlen-, közepesen-, és magasan ötvözött acélok, Réz és-lemezgrafitos - kopásálló-és hőálló öntöttvasak, Bronz ötvözetek Főbb termékcsoportok: Járműipari alkatrészek, mezőgazdasági alkatrészek, vasúti felső vezeték öntvényei, gépipari öntvények, szerszámkészítés
Eötvös József Református Oktatási Központ - Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium
3360 Heves, Dobó út 29.
Az Eötvös József Református Oktatási Központ, korábban Eötvös József Református Középiskola , Szakiskola és Kollégium , illetve annak szakmai elődje közel 25 éve végzi feladatellátását Heves városában, a dél-hevesi kistérség egyetlen középiskolájaként. A csaknem öthektáros parkkal körülvett intézményünk székhelyén több száz diákkal és közel száz munkatárssal végzünk középfokú köznevelési tevékenységet négy- és hat évfolyamos gimnáziumi , szakközépiskolai , szakiskolai formában , felnőttképzési tevékenységünk is a térség képzési kínálatait színesíti. Kollégiumunk 70 fő részére biztosít férőhelyet , autósiskolánk , ECDL vizsgaközpontunk szintén tanulóink esélyeit hivatott szolgálni. Tagintézményeink között éppúgy megtalálható az óvodai nevelés feladata , mint az általános iskolai , illetve művészeti oktatás is.
ProLabor Kft.
5350 Tiszafüred, Poroszlói utca 19-21.
A ProLabor Kft-t közel 10 éve hoztuk létre azzal a céllal, hogy a beküldő orvosoknak és a pácienseknek gyors és szakmailag megbízható eredményeket biztosítsunk, segítve a megelőzést, a diagnózis felállítását és a betegség nyomon követését. Elkötelezettek vagyunk a kor szakmai igényeinek megfelelő szintű laboratóriumi szakellátásban és a minőségbiztosításban.
Semperger Bt
3394 Egerszalók , Sáfrány utca 4
Szőke Mátyás Pincészet
3036 Gyöngyöstarján, Széchenyi út 68.
Szőke Mátyás műszaki végzettségű, de a 70-es évek óta intenzíven foglalkozik bortermeléssel. A szüleitől tanulta meg a munkaszeretetet, amit folyamatosan hasznosított a szőlőben és a pincében is. A család generációkra visszamenően foglalkozott a szőlőtermesztéssel, de később a borkészítésről Szőke Mátyás vált országosan elismertté és a borvidék egyik legmeghatározóbb képviselőjévé.
Kovács Gyula EV
3377 Szihalom, Bocskai István u. 38.
vasáru, festék-üveg kiskereskedelem, nyílászárók, árnyékolástechnika, vasáru, festék, üveg, kiskereskedelem