Salgó-Tek Kft.
3100 Salgótarján, Táncsics út 68
A Salgó-Tek Kft 1991-ben alakult, villamosmotorok javítása, karbantartása, szivattyú motorok, fűnyíró motorok javításával, karbantartásával foglalkozunk. Villanymotoros tekercselés, ipari gépjavítás szerepel még tevékenségi körünkben.
CZ-Controll Befektetési és Tanácsadó Kft.
3100 Salgótarján, Vasvári u. 47
Cégünk Salgótarjánban működő könyvelőiroda és könyvvizsgáló cég. Felnőttoktatással és egyéb oktatási tevékenységgel is foglalkozunk. Telefonszám: +36-30-9213-036 E-mail: czekman@profinter.hu
Plastic Wood Kft
3070 Bátonyterenye, Ózdi út 17.
Cégünk műanyagtermékek gyártásával foglalkozik. Egyedi bútorok gyártása, bútorlapszabászat, nappali szekrény, kisbútorok, konyhabútor, gardróbok, bútor tervezés, bútor összeszerelés.
Gebhardt József E.V.
3100 Salgótarján, Fáy A. krt. 3. fszt. 2
LÉLEKVÁR PSZICHIÁTRIAI MAGÁNRENDELÉS SALGÓTARJÁN
3100 Salgótarján, Ady Endre út 1.
Elérhetőség: Dr. Fehér Sándor ideg- és elmegyógyász szakorvos, főorvos +36-20-914-6249 Dr. Fecske Magdolna gyermekpszichiáter szakorvos, főorvos +36-20-542-5256 A rendelőben egyéni terápiát vezetünk. Minden kezelés egyénre szabott, az adott probléma és személy igényeinek figyelembevételével kiválasztott kezelési mód. Nagy hangsúlyt fektetünk a probléma részletes feltérképezésére, a páciens megismerésére, majd ennek ismeretében a diagnózis felállítására és a terápiára. A vizsgálati eredmények összegzése után véleményt ad (diagnózis), illetve javaslatot tesz a terápiára. A kezelés eredményessége a terapeuta és a páciens szoros együttműködésén alapul, ezért a terápiára vonatkozó javaslatot Önnel együtt alakítjuk ki. A terápia ennek függvényében lehet pszichoterápia és/vagy gyógyszeres terápia. Várjuk jelentkezését, hogy segíthessünk! Mindenre van gyógyír, csak meg kell találni!
OTYS Úttechnika Kft.
2660 Balassagyarmat, Zichy út
Strautmann Gépgyártó Hungária Kft
3143 Mátranovák, Szabadság út 51.
A Hubert Wessel által 1976-ban alapított vállalat 1994 óta a wettringenben működik. Modern CNC vezérlésű gyártóberendezések és a dolgozók szakmai tudása garantálja a korszerű gyártósorokon készített termékek mindig azonosan magas szintű minőségét. Magyarországon a Sinus-Ker Kereskedelmi és Ipari Kft. 1993 óta képviseli a Comfort-Sinusverteiler által külföldön már megszokott magas minőségi színvonalat. Részben saját fejlesztésű modern CNC-vezérlésű gyártóberendezések és a munkatársak szaktudása a biztosíték arra, hogy a termékek magas minőségi szintje a részegységek méretpontossága mindig azonos maradjon. A tervezés szintén saját fejlesztésű programmal történik.