CZ-Controll Befektetési és Tanácsadó Kft.
3100 Salgótarján, Vasvári u. 47
Cégünk Salgótarjánban működő könyvelőiroda és könyvvizsgáló cég. Felnőttoktatással és egyéb oktatási tevékenységgel is foglalkozunk. Telefonszám: +36-30-9213-036 E-mail: czekman@profinter.hu
Gebhardt József E.V.
3100 Salgótarján, Fáy A. krt. 3. fszt. 2
ELIN METAL KFT.
3078 Bátonyterenye, Köztársaság út 8.
A Nordmetal Kft több mint 20 éves hagyománnyal és piaci sikerekkel rendelkező ipari vállalkozás. A motorgyártás alapjaira épülve ma már az európai versenypiacon is ismert résztvevő a hegesztett- és megmunkált motorházak, generátorházak gyártásában. Szélgenerátorházak ma már a világ 5 földrészén működnek sikeresen. Olyan speciális, magas minőségi követelményeket igénylő termékeket, mint például hajómotorok, vasúti motorok házait, villamosok és metrók motorházait vagy atomerőművi motorok házait is sikerrel és eredményesen tud gyártani. A termékek között olyan új termékek is megjelentek, mint az alagutfuró berendezések egyes elemei.Az előbbiekben felsoroltakat-mint stratégiai partner-, olyan világ és európai piacokon elismert cégek beszállítójaként gyártja, mint az ausztriai ELIN Motoren Gmbh, a német Siemens, VEM Sachsenwerk és a Herrenknecht AG.A minőségi gyártás elérésében sokat jelent, hogy partnereink szigorú követelményrendszereikkel, gyártási kultúrájukkal segítenek fejlődésünkben, és magasabb szintű munkakultúra kialakulását generálják.A gazdaságos termeléshez elengedhetetlen gyártási feltételek évről évre fejlődnek. Az elmúlt 4 évben. több mint 150 millió forint pályázati pénzek bevonásával fejlesztettünk, melyet az elkövetkezendő években még nagyobb dinamikával tovább folytatunk.Tudatos szervezetfejlesztési és személyi politikával, a feladatok alsóbb szintre delegálásával törekszünk dolgozóink gondolkodásmódjának fejlesztésére. Ahhoz hogy a cég fejlődni tudjon nem elég csak gépeket vásárolni, új csarnokot építeni, hanem új ismereteket, új kompetenciákat kell integrálnunk a folyamatokba-.A Nordmetal vevőorientáltsága a vállalati küldetés szerves része. A fejlődés, és a vevői igények maradéktalan kielégítése jól összeegyeztethető a nyereséges működéssel.
LÉLEKVÁR PSZICHIÁTRIAI MAGÁNRENDELÉS SALGÓTARJÁN
3100 Salgótarján, Ady Endre út 1.
Elérhetőség: Dr. Fehér Sándor ideg- és elmegyógyász szakorvos, főorvos +36-20-914-6249 Dr. Fecske Magdolna gyermekpszichiáter szakorvos, főorvos +36-20-542-5256 A rendelőben egyéni terápiát vezetünk. Minden kezelés egyénre szabott, az adott probléma és személy igényeinek figyelembevételével kiválasztott kezelési mód. Nagy hangsúlyt fektetünk a probléma részletes feltérképezésére, a páciens megismerésére, majd ennek ismeretében a diagnózis felállítására és a terápiára. A vizsgálati eredmények összegzése után véleményt ad (diagnózis), illetve javaslatot tesz a terápiára. A kezelés eredményessége a terapeuta és a páciens szoros együttműködésén alapul, ezért a terápiára vonatkozó javaslatot Önnel együtt alakítjuk ki. A terápia ennek függvényében lehet pszichoterápia és/vagy gyógyszeres terápia. Várjuk jelentkezését, hogy segíthessünk! Mindenre van gyógyír, csak meg kell találni!
DL-ROM Brot Kft.
2687 Bercel, Kossuth tér 2.
A cég 50 éve alakult családi vállalkozásként. Hagyományos kovászos technológiával kiváló alapanyagból készülnek a kézműves termékeink. Jelenleg 80 boltban szállítunk, valamint saját ABC-ben értékesítjük ill. a környékbeli településeken két mozgóbolttal juttatjuk el az otthonokban a friss pékárunkat. 70 km-es körzetben szállítunk.
BÉR KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT
3045 Bér Petőfi út 32
Bér eredetileg a Kökényes-Radnót nemzettség birtoka volt. A települést 1439-ben a bujáki vár tartozékaként tartották számon, Báthory István birtokaként. A XVI. században török fennhatóság alá tartozott.
Salgó-Tek Kft.
3100 Salgótarján, Táncsics út 68
A Salgó-Tek Kft 1991-ben alakult, villamosmotorok javítása, karbantartása, szivattyú motorok, fűnyíró motorok javításával, karbantartásával foglalkozunk. Villanymotoros tekercselés, ipari gépjavítás szerepel még tevékenségi körünkben.