Gebhardt József E.V.
3100 Salgótarján, Fáy A. krt. 3. fszt. 2
Strautmann Gépgyártó Hungária Kft
3143 Mátranovák, Szabadság út 51.
A Hubert Wessel által 1976-ban alapított vállalat 1994 óta a wettringenben működik. Modern CNC vezérlésű gyártóberendezések és a dolgozók szakmai tudása garantálja a korszerű gyártósorokon készített termékek mindig azonosan magas szintű minőségét. Magyarországon a Sinus-Ker Kereskedelmi és Ipari Kft. 1993 óta képviseli a Comfort-Sinusverteiler által külföldön már megszokott magas minőségi színvonalat. Részben saját fejlesztésű modern CNC-vezérlésű gyártóberendezések és a munkatársak szaktudása a biztosíték arra, hogy a termékek magas minőségi szintje a részegységek méretpontossága mindig azonos maradjon. A tervezés szintén saját fejlesztésű programmal történik.
Plastic Wood Kft
3070 Bátonyterenye, Ózdi út 17.
Cégünk műanyagtermékek gyártásával foglalkozik. Egyedi bútorok gyártása, bútorlapszabászat, nappali szekrény, kisbútorok, konyhabútor, gardróbok, bútor tervezés, bútor összeszerelés.
Salgó-Tek Kft.
3100 Salgótarján, Táncsics út 68
A Salgó-Tek Kft 1991-ben alakult, villamosmotorok javítása, karbantartása, szivattyú motorok, fűnyíró motorok javításával, karbantartásával foglalkozunk. Villanymotoros tekercselés, ipari gépjavítás szerepel még tevékenségi körünkben.
ELIN METAL KFT.
3078 Bátonyterenye, Köztársaság út 8.
A Nordmetal Kft több mint 20 éves hagyománnyal és piaci sikerekkel rendelkező ipari vállalkozás. A motorgyártás alapjaira épülve ma már az európai versenypiacon is ismert résztvevő a hegesztett- és megmunkált motorházak, generátorházak gyártásában. Szélgenerátorházak ma már a világ 5 földrészén működnek sikeresen. Olyan speciális, magas minőségi követelményeket igénylő termékeket, mint például hajómotorok, vasúti motorok házait, villamosok és metrók motorházait vagy atomerőművi motorok házait is sikerrel és eredményesen tud gyártani. A termékek között olyan új termékek is megjelentek, mint az alagutfuró berendezések egyes elemei.Az előbbiekben felsoroltakat-mint stratégiai partner-, olyan világ és európai piacokon elismert cégek beszállítójaként gyártja, mint az ausztriai ELIN Motoren Gmbh, a német Siemens, VEM Sachsenwerk és a Herrenknecht AG.A minőségi gyártás elérésében sokat jelent, hogy partnereink szigorú követelményrendszereikkel, gyártási kultúrájukkal segítenek fejlődésünkben, és magasabb szintű munkakultúra kialakulását generálják.A gazdaságos termeléshez elengedhetetlen gyártási feltételek évről évre fejlődnek. Az elmúlt 4 évben. több mint 150 millió forint pályázati pénzek bevonásával fejlesztettünk, melyet az elkövetkezendő években még nagyobb dinamikával tovább folytatunk.Tudatos szervezetfejlesztési és személyi politikával, a feladatok alsóbb szintre delegálásával törekszünk dolgozóink gondolkodásmódjának fejlesztésére. Ahhoz hogy a cég fejlődni tudjon nem elég csak gépeket vásárolni, új csarnokot építeni, hanem új ismereteket, új kompetenciákat kell integrálnunk a folyamatokba-.A Nordmetal vevőorientáltsága a vállalati küldetés szerves része. A fejlődés, és a vevői igények maradéktalan kielégítése jól összeegyeztethető a nyereséges működéssel.
DL-ROM Brot Kft.
2687 Bercel, Kossuth tér 2.
A cég 50 éve alakult családi vállalkozásként. Hagyományos kovászos technológiával kiváló alapanyagból készülnek a kézműves termékeink. Jelenleg 80 boltban szállítunk, valamint saját ABC-ben értékesítjük ill. a környékbeli településeken két mozgóbolttal juttatjuk el az otthonokban a friss pékárunkat. 70 km-es körzetben szállítunk.
OTYS Úttechnika Kft.
2660 Balassagyarmat, Zichy út