Erfatev BT
7090 Tamási, Hársfa u. 25
Erdőgazdálkodási szolgáltatás, rdőgazdálkodási termékek, fakitermelés
Eurostanc Kft.
7150 Bonyhád, Hrsz, 1356/10
Az EUTOSTANC-Bonyhád 2006-ban egy új 500 nm-es üzemben működik, 16 dolgozóval, míg az EUROSTANC- Vasi nyugat-magyarországon az osztrák határ mellett, 14 emberrel dolgozik. A két cég évi 35-40,000 bőr és cipőipari és 10-12,000 db autóüléshez u.n. autós kést készít. Termelésünk több, mint 60 %-át az igen igényes osztrák és német piac üzemei részére szállítjuk. A mintákat a cégek elektronikus úton tudják fogadni és a munkákat a nagy tapasztalattal rendelkező osztrák és hazai szakembereink irányítják. Szállítási határidő: 2-3 munkanap a volumentől függően.
HAZAKLÍMA Kft.
7100 Szekszárd, Otthon utca 38.
Tevékenységünk: épületklímák forgalmazása, telepítése, javítása, karbantartása. Háztartási- és ipari hűtőgépek javítása. Nagykonyhai berendezések javítása.
B-H-S-4 Könyvelő Iroda
7200 Dombóvár Jókai utca 10.
Könyvelés, Adótanácsadás, Könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás, cégalapítás, bérszámfejtés, felszámolás, végelszámolás, munkaügyi feladatok ellátása. Hivjon bizalommal, nagy tapasztalattal rendelkezünk!
Viktória Gyógyszertár - Iregszemcse.
7095 Iregszemcse, Rákóczi út 4.
Gyógyszertárunk az alábbi készítményeket, termékeket forgalmazza vényre kiváltható és nem vényköteles gyógyszereket: babaápolási cikkek, gyógynövények, gyógyteák, homeopátiás, kötszerek. Patikánk bank- és egészségkártya elfogadóhely. Gyógyszerészi gondozási szolgáltatásaink: vérnyomásmérés, vércukorszint mérés, testzsír-index mérése, koleszterin-szint mérés NYITVA TARTÁS H-P: 8:00-16:30 Szombat, vasárnap zárva
Bioman Kft.
7100 Szekszárd, Bogyiszlói u. 1/a
A BioMan Kft. cégfilozófiájának vezérelvei: minőség, kompetencia és jól működő partnerkapcsolatok. Székhelyünk Budapesten, telephelyeink Szekszárdon és Szegeden találhatók. Tevékenységünket négy divízióban folytatjuk: -Élelmiszeripari higiénia -Mezőgazdasági-állattenyésztési higiénia -Kártevőirtás -Biológiai hulladék kezelés Jelenleg kb. 500 aktív partnerrel állunk kapcsolatban. Hogy minden tekintetben eleget tudjunk tenni az Üzletfeleink és a szigorú Európai Uniós elvárásoknak, Cégünk jelentős nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező partnercégek háttér támogatását is segítségül hívta. Így kapcsolódik össze tevékenységünk évek óta a német FinkTec GmbH., valamint az olasz Colkim Srl., AlsoBiotech Srl. vállalatokkal melyek hozzávetőleg 50 éve meghatározó szerepet töltenek be az élelmiszeripari tisztítás- és fertőtlenítés technológia, állattartó telepi higiénia, a kártevő irtás illetve a szerves hulladékok biológiai kezelése technológia területén. Az együttműködések ismeretanyagát felhasználva cégünk folyamatosan fejlődik a kreatív és innovatív ötletek megvalósításában az elsődleges és másodlagos higiéniai technológiák terén. Mindezeknek köszönhetően BioMan Kft. nem csak – gazdaságossági és ökológiai szempontból – kiváló minőségű modern termékeket, hanem komplex szolgáltatás-csomagot kínál a Partnereinek. a tisztítási és fertőtlenítési folyamatok optimalizálása adagolás- és vezérléstechnikai rendszereink kialakítása és szervízelése higiénés szaktanácsadás és a munkafolyamatok ellenőrzése, egyedi körülményekre szabott higiénés tervek kidolgozása, az alkalmazottak betanítása és továbbképzése higiéniai feladatok koordinálása takarító cégek segítségével állattartó telepek higiéniai feladatainak koordinálása kártevőirtás, egészségügyi gázmesterek bevonásával az állattartó telepeken és a feldolgozó üzemekben képződő szerves hulladékok biológiai kezelése
Dr. Omacht Erika Gyermekgyógyász
7100 Szekszárd, Gróf Pál utca 12 .
H. Pylori-teszt, gyermekgyógyászat, elhízás, hidrogén teszt, hasfájás, gasztroenterológia