Jantner Erdő - Mező Kft.
7100 Szekszárd, Rákóczi u. 21.
Kerti- és erdészeti gépek kereskedelme és szervize.Mezőgazdasági gépek gépalkatrészek, motorfűrészek, parkfenntartó gépek,
Dr. Saramó Márta Közjegyző
7030 Paks Dózsa György utca 21. 1/7
PÉ-ME KFT.
7030 Paks, Fehérvári út 31.
Cégünket, a PÉ-Me Kft-t a kilencvenes évek elején, családi vállalkozásként alapítottuk. Az azóta tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Tolna megyei építőanyag szakkereskedelemben pedig meghatározó szereplő. 2008-ban csatlakoztunk a legnagyobb magyar központi építőanyag beszerzési társasághoz, az Új-Ház Csoporthoz, felvettük az újHáz Centrum nevet, ezáltal tagjai lettünk egy olyan társulásnak, amely országosan a gyártó vállalatok legnagyobb vevője.Ez a kapcsolat számos olyan versenyelőnyt kínál tagjainak és ezáltal ügyfeleinek, vásárlóinak, amelyek eddig csupán a a multinacionális áruházakban voltak elérhetők. A csatlakozással képessé váltunk arra, hogy felvegyük a versenyt árban és minőségben a multinacionális cégek azonos kategóriájú termékeivel. Kimagasló választékunkat a 2009-ben átadott 2000 m2 alapterületű fedett raktárunk mellett található 700 m2-es bemutatóteremben kínálják folyamatosan képzett széles körű szakmai tapasztalattal és anyagismerettel rendelkező szaktanácsadóink. Az üzletteret -terveink szerint- hamarosan további 500 m2-rel bővítjük, hogy kínálatunkban újabb, kiváló ár-érték arányú, minőségi termékek kaphassanak helyet. Gépparkunk lehetővé teszi, hogy a megrendelt építőanyagot akár egy órán belül kiszállítsuk a kívánt helyszínre. Biztonságosan- szükség esetén akár emelőgéppel, targoncával vagy kézi erővel, a megrendelői igény szerint a kívánt helyre rakodjuk le a kiszállított építőanyagot. Szortimentünk alapvetően a megbízható magyar és külföldi beszállítók termékeit kínálja. Nem árulunk ismeretlen eredetű, nem megbízható minőségű termékeket, mert hiszünk benne és húszéves tapasztalatunk erre a legjobb alapunk hogy az építőanyag tartós fogyasztási cikk, nem szabad, nem éri meg kizárólag a pillanatnyi érdekeket figyelembe véve a bizonytalan eredetű, kétes minőségű árut megvásárolni csak azért, mert minimális anyagi előnnyel kecsegtet.
Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet
7150 Bonyhád Bajcsy Zs. utca 25
Parkolás: Közelben az intézmény előtt parkolási lehetőséget biztosítunk.
Dr. Omacht Erika Gyermekgyógyász
7100 Szekszárd, Gróf Pál utca 12 .
H. Pylori-teszt, gyermekgyógyászat, elhízás, hidrogén teszt, hasfájás, gasztroenterológia
HAZAKLÍMA Kft.
7100 Szekszárd, Otthon utca 38.
Tevékenységünk: épületklímák forgalmazása, telepítése, javítása, karbantartása. Háztartási- és ipari hűtőgépek javítása. Nagykonyhai berendezések javítása.
B-H-S-4 Könyvelő Iroda
7200 Dombóvár Jókai utca 10.
Könyvelés, Adótanácsadás, Könyvvizsgálat, könyvelés, adótanácsadás, cégalapítás, bérszámfejtés, felszámolás, végelszámolás, munkaügyi feladatok ellátása. Hivjon bizalommal, nagy tapasztalattal rendelkezünk!